≫ 

Irska je najvažniji meč u istoriji reprezentacije: Kapiten Srbije nema dilemu, Muslin zna 11 koji će istrčati na teren!

Orlovi najavili septembarske kvalifikacione mečeve

  • 7

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je na konferenciji za medije da sve zavisi od njegovog tima u meču protiv Moldavije u Beogradu, u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Podsetimo, Orlovi u subotu od 18.00 časova dočekuju Moldavce na stadionu Partizana.

- Igrači su dobro raspoloženi, motivisani i skoncentrisani, nemam nikakve zamerke. Dobro smo se spremili, presudiće naša motivacija i verujem kvalitet, brz gol bi mogao da odluči - rekao je Muslin.

Muslin naglašava da sutra očekuje potpuno drugačiju utakmicu u odnosu na prvi susret dve selekcije u Kišinjevu.

- Tada su Moldavci igrali otvoreno, a mi smo ih iz prve kontre načeli. Ovaj meč će biti znatno teži. Najvažnije je da odigramo kako znamo i kao u dosadašnjem toku kvalifikacija.

On je najavio da će izvesti najjači sastav u ovom trenutku, bez obzira što četiri dana kasnije Srbija gostuje Ircima u možda ključnoj utakmici oko plasmana na šampionat sveta.

- Dva dana kasnije igramo u Dablinu i važno je da napravimo pravu uvertiru. Rezultat je najbitniji, bilo bi odlično da dobar rezultat prati takva igra - rekao je Muslin, poručivši da nema dileme oko startne postave.

Kapiten Branislav Ivanović nada se da bi sa pobedama nad Moldavijom, ali i u Dablinu protiv Republike Irske, nacionalni tim napravio veliki korak ka Mundijalu.

Foto: Milena Đorđević

- Moramo pre svega da gledamo sebe. Ako želimo da pobedimo moramo da se setimo prvih 20 minuta iz Moldavije. Brzi pogodak bi nam u mnogome pomogao, ali igra se 90 minuta i moramo da bude koncentrisani do kraja - naveo je defanzivac Zenita.

Ivanović je gostovanje u Dablinu okarakterisao kao najvažniji meč u istoriji reprezentacije Srbije.

- Bitno je pre toga da završimo posao protiv Moldavije - zaljučio je Ivanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA