Fudbaleri Partizana u proteklih godinu i po dana čak dva puta lomili nogu igračima Čukaričkog u Humskoj (VIDEO)

Prvo Bojić u aprilu 2016. godine, sada je i Mudrinski u autu barem šest meseci

  • 26

Fudbalertima Čukaričkog definitivno ne prijaju gostovanja u Humskoj!

Ne toliko zbog rezultata koje su Brđani ostvarivali protiv Partizana na njihovom terenu (dve pobede i remi u poslednja četiri meča), koliko zbog činjenice da su gubili važne igrače na više od šest meseci.

>>> Everton je sramota, neka pripazi na ponašanje! Lalatović imao poruku za Partizanovog Brazilca (VIDEO)

Upravo toliko će pauzirati Ognjen Mudrinski kom je u nedelju veče Everton slomio nogu i praktično ''izbacio ga iz igre'' do kraja sezone.

Mudrinski je sredinom drugog poluvremena primio jak udarac posle kog je napustio teren, a lekari Urgentnog centra su utvrdili da se radi o prelomu kosti na potkolenici, kidanju ligamenata i da mu predstoji operacija i dug oporavak.

Operacija je zakazana već danas, posle koje će se definitivno znati koliko će napadač odsustvovati sa terena. Međutim, prve prognoze javio je Nenad Lalatović.

Foto: čukarički.rs

- Ono što je mene najviše pogodilo tokom ove utakmice je to što je Everton startovao na način na koji je startovao i što je Mudrom slomio zglob. On je moj jedini špic igrač. Naš gazda ga je platio 200.000 evra. Znam da Everton nije to namerno uradio, ali nije ispao fer-plej igrač... To njegovo ponašanje i takav start, to mi je zasmetalo. Ovo je drugi igrač Čukaričkog koji je na ovom stadionu u poslednjih godinu i po dana zadobio tešku povredu. Na Mudrinskog sada sigurno neću moći da računam od šest do osam meseci - jasan je bio Lalatović.

Upravo toliko ni Milan Lešnjak, bivši trener Čuke, nije mogao da računa na Petra Bojića.

Vezista Brđana je u aprilu 2016. godine pokidao prednji ukršteni ligament nakon što je nad njim startovao Nikola Milenković.

- Pauza je od najmanje šest meseci. To je rizik našeg posla. Moramo da pomognemo Bojketu da sve vreme bude čiste glave, mora da bude mentalno jak i da zna da su svih uz njega. To se dešava, ne na način kako se dogodilo na poslednjem meču, ali se ipak dešava - rekao je Lešnjak tada.

Bojić je potom operisan sredinom maja, a na teren se vratio početkom novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђокица мали

    2. oktobar 2017 | 10:25

    Класичан дивљак

  • Zulu Siera

    2. oktobar 2017 | 10:33

    A crveni karton u oba slucaja dobili nisu,toliko o nasoj ligi I postenju...

  • BOBAN

    2. oktobar 2017 | 13:16

    Pod hito uvesti pravilo, da igrač koji je učinio prekršaj i povredio drugog igrača bude suspendovan dok traje lečenje i oporavak povređenog igrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA