≫ 

Žiru rešio meč, pa u dresu Zvezde davao izjavu UEFA: Kad igraš protiv ovakvih navijača... (VIDEO)

Dovoljan je Žiruu bio samo jedan momenat nepažnje u odbrani Zvezde

  • 10

Napadač Arsenala Olivije Žiru je posle pobede nad Crvenom zvezdom u dresu rivala davao izjavu za UEFA.

On je postigao jedini gol na utakmici, posle čega je razmenio dres sa jednim od igrača domaće ekipe i izašao pred kamere. Opisao je kako je došlo do odlučujućeg pogotka.

>>>Petr Čeh je o Zvezdi i Delijama govorio sa neviđenim poštovanjem: Najteža utakmica do sada, bilo mi je fantastično na terenu! (VIDEO)

>>>Vilšir se posle Zvezde setio Partizana (VIDEO)

>>>Godinama su Delije čekale ovu pesmu na Marakani: Kad je zagrmela protiv Arsenala, nema Zvezdaša kome nije ustreptalo srce! (VIDEO)

- U toj poziciji mogao sam da kontrolišem loptu, hteo sam da dodam saigraču, ali nikoga nisam video, pa sam pokušao, nešto slično kao protiv Kristal Palasa u januaru. Imao sam sreće jer sam pogodio rašlje - rekao je Žiru za sajt UEFA.

Pohvalno je govorio i  o crveno-belima.

- Znali smo da će biti tvrd meč i da nam samo treba strpljenje, da igramo svoju igru sa svojim kvalitetima, što je bilo jako teško sa ovako posebnom atmosferom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EČEVERIJA brat od strica MOMOV

    20. oktobar 2017 | 17:24

    Momak bez kompleksa:)

  • zivio ziru

    20. oktobar 2017 | 18:06

    hvala ti Ziru..usrecio si postene srbe koji rade da se unisti drzavni projkat koji pljacka sirotinju da bi kobajagi navijacima i polovnim igracima obezbijedili milione ukradene..hvala ti do neba i molimo vas ko Boga poderite ih u Londonu sa 5-6 razlike da shvate da su niko i nista bez sudija..zivio ti nama pa opet pogodi bar 3 puta po srpski..

  • ercov

    20. oktobar 2017 | 22:10

    Ma decko navija za CZ od malih nogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA