Učesnik Mundijala želi u Srbiji da se priprema za Svetsko prvenstvo: Imamo dva jaka razloga za to!

U pitanju je selekcija Nigerije koja gaji i šampionske ambicije, iako su one možda nerealne

  • 5

Zanimljiva vest dolazi nam iz Nigerije! Tamošnja reprezentacija ozbiljno razmišlja da se za naredno Svetsko prvenstvo priprema u Srbiji!

Nigerijski mediji prenose da je ovu ideju Savezu te zemlje predložio predsednik Privredne komore ''Nigerija - Srbija'' Temi Gold koji je navodno već obavio razgovore sa čelnim ljudima te zemlje.

>>> Odaberite Srbiji protivnike za Svetsko prvenstvo: Želite li grupu smrti, sa Hrvatima ili najlakšu za prolaz?

Postoje dva razloga za to! Jedan od njih leži u činjenici da Nigerijci smatraju da je vreme u Srbiji slično onom u Rusiji. Drugi je minimalizacija troškova s obzirom na to da će Super Orlovi mnogo jeftinije proći kod nas.

- Imamo tim koji može mnogo toga da uradi na SP, možda čak i da osvojimo trofej. A za to nam je potrebna dobra priprema.

Da su Super Orlovi ''naloženi'' govori i podatak da su nedavno pobedili Argentinu u prijateljskom meču rezultatom 4:2.

Inače, Gold je takođe još i dodao:

- FS Nigerije je jedna veoma ozbiljna organizacija i zajedno radimo na tome da naša zemlja ostvari dobar rezultat na SP. Videćemo šta ćemo na kraju uspeti da uradimo za fudbal koji je prva ljubav u našoj zemlji.

Zlatibor, Tara, Kopaonik, kao i Sportski centar u Staroj Pazovi, samo su neke od destinacija gde bi Super Orlovi mogli da se stacioniraju. Naravno, ukoliko se na kraju odluče za Srbiju.

Vredi pomenuti i tod  Nigerija i Srbija ne mogu biti zajedno u grup na Mundijalu, pošto su obe selekcije u četvrtom šeširu. A kako šeširi izgledaju možete pogledati >>> OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA