≫ 

DRAMA PRED OČIMA MATIĆA I TADIĆA: Lukaku nepomičan ležao na zemlji, svi su pretrnuli od straha! (VIDEO) (FOTO)

Belgijski napadač morao je da napusti teren posle povrede koju je doživeo u ranoj fazi meča protiv Sautemptona

  • 0
Foto: AP/Tanjug

Prava drama viđena je na Old Traofordu kada je u uvodnim minutima meča između Mančester junajteda i Sautemptona Romelu Lukaku doživeo ozbiljnu povredu glave posle jednog vazdušnog duela gde je dobio udarac u potiljak.

Nakon toga belgijski napadač se srušio na zemlju i ostao da leži nepomičan u nesvesti, pa je hitno na teren utrčalo medicinsko osoblje doktora Junajteda, koje je povratilo Lukakua i hitno ga transportovalo sa terena.

Prava drama odvijala se u tim trenucima na terenu, gde su oko Lukakua u neverici sve gledali igrači obe ekipe, među kojima su bili i srpski reprezentativci Nemanja Matić i Dušan Tadić.

Lukaku je kasnije zamenjen od strane Rašforda, a ukoliko je definitivno bio u nesvesti, prema protokolu Premijer lige, moraće da pauzira najmanje šest dana, koliko je minimalna pauza za fudbalere koji su tokom meča bili u nesvesti posle neke povrede.

Do kraja meča nije bilo golova, pa je Junajted ponovo kiksnuo i sada se već može reći da je i izgubio trku za Sitijem, dok mu se Liverpul opasno približio i ugrozio mesto broj 3.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA