Kao Lebron sam kad krenem na ulaz: Saša Ilić pravio šou na basketu! (VIDEO)

Slobodno popodne na pripremama crno-beli iskoristili da se odmore, uživaju i zabave

  • 3

Jedva su fudbaleri Partizana dočekali prvo slobodno popodne na pripremama u Sloveniji, a iskoristili su ga na najrazličitije načine. Neko je otišao do bazena i spa-centra, drugi su prošetali do centra Ptuja, bilo je igrača koji su ostali u sobama i pratili mečeve Svetskog prvenstva u Rusiji. Saša Ilić? On je morao da se takmiči i dok traje dokolica...

Medicinski tim crno-belih odlučio je da odigra nekoliko partija basketa “tri na tri”, ali kako je falio jedan igrač, doktor Ilija Rosić je odlučio da pozove kapitena, jer naprosto “on jedini sme da igra sve sportove, dok ostali igrači ne mogu kako se ne bi povredili”.

>>>Uđite u apartman Saše Ilića: Partizan ukazao neverovatnu priliku svim Grobarima (VIDEO)

Rosić nije završio rečenicu, Saša je već pristao i krenuo biciklom iz starog dela Ptuja ka hotelu, gde se i nalaze košarkaški tereni. Ubrzo je stigao na dogovoreni “dvoboj”, a onda je počeo šou program.

Prozivke, provokacije, niski udarci, guranje, poneka psovka... Svega je tu bilo i sve je bilo upućeno ka velikom rivalu – doktoru Rosiću, sa kojim je kapiten “van terena” veliki prijatelj, ali na terenu, kako kažu - “ne poznaju se”.

- Roskeeee,nemoj da me ostavljaš samog, to ne dozvoljavam, uzvikivao je Ilić posle svakog postignutog koša – sve vreme provocirajući protivnike.

Namestio ruku za trojku: Saša Ilić kapiten Partizana na basketu Foto: Telegraf

Bilo je tu poređenja i sa jednim od najboljih NBA igrača današnjice, posle jednog od prodora i polaganja.

- Kao Lebron sam kada krenem pod koš! - vikao je Ilić, koji je u nekoliko navrata povišenim tonom pokušao da “uplaši” i omete rivale kada šutiranju.

Nije mu ni doktor ostao dužan, pa su u jednom momentu Ilićev vrat i glava bili savijeni “u polugu” Rosićevim laktom, ali sve u granici dozvoljenog i u borbi pod košem, za loptu. Uspeo je Rosić i da ”zalepi” nekoliko blokada kapitenu, ali to nije uticalo na rezultat.

- Oni ne znaju ništa - uzvikivao je Ilić u završnici partije, koju je rešio pobedničkom “dvojkom”.

Posle pobedonosnog koša i pobede od 21:6, kapiten crno-belih se nije zaustavio.

- Menjaj ekipu, bre, ovi ništa ne mogu. Idemo sledeći – nastavio je Ilić da “pecka” protivnike.

Inače, valja napomenuti da je Ilićeva ekipa slavila dve partije najviše zahvaljujući Zoranu Todoroviću iz agencije “Partizan Travel”, koji je donosio pevagu. Osetio je to ”namazani” Ilić, pa je svako deljenje timova počinjao sa:

- Igramo Zoki, možda ja i još jedan...

U svakom slučaju, crno-beli su našli načina da se opuste i uživaju u blagodetima slobodnog dana.

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA