PAPUČE ZA GOSTE: Crno-beli dres kod na svadbi Novice Veličkovića

Na svadbu se veselili reprezentativci Teodosić, Krstić, Perović, Tripković, zatim Ivan Paunić, Mačvan, Raduljica, Rašić sa suprugom Katarinom, Duško Savanović, Dejan Milojević, Miroslav Berić...

  • 0

Košarkaški reprezentativac Srbije Novica Veličković venčao se dugogodišnjom devojkom Oljom. Slavlje, kao i ceremonija građanskog venčanja, obavljeni su u poznatom beogradskom restoranu Franš, koji je za ovu priliku bio obojen u "crno-belo", prisustvovao je veliki broj Novičinih kolega iz sveta košarke.

Neki su došli s lepšim polovinama, neki solo, ali svi su se dobro zabavili. U „Franšu“ su se između ostalih našli Miloš Teodosić, Nenad Krstić, Kosta Perović, Uroš Tripković, Ivan Paunić, Milan Mačvan, Miroslav Raduljica, Aleksandar Rašić, Duško Savanović, Dejan Milojević, Miroslav Berić...

Za atmosferu su bili zaduženi poznati pevač Željko Šašić i „Bla bla bend“.

Među svatovima je viđen i proslavljeni trener crno-belih Duško Vujošević koji je mladncima poklonio sliku.

U jednom trenutku svim pripadnicama lepšeg pola podeljene su crne japanke, kako bi lakše mogle da igraju. Svi mladenci su na početku dobili lepeze sa slikama mladenaca, na stolovima su bile male kutijice sa kolačićem u obliku tortice.

Za svadbu je važio i dres kod, crno i belo, sve u bojama Novicinog omiljenog Partizana.

Među zvanicama su bili i supružnici Rašić, poznati košarkaš Aleksandar i njegova supruga Katarina, pevačica poznatija pod devojačkim prezimenom Sotirović, koja je u 6. mesecu trudnoće.

Na svadbi je bio i srpski selektor Dušan Ivković. Iako je bio pozvan, nije se pojavio crnogorski reprezentativac Nikola Peković.

(Telegraf.rs, Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA