Telegraf i Retro Dućan vas nagrađuju za 8. mart

Kako se približava Dan žena, svi se uzvrpolje u poslednji čas pokušavajući da smisle adekvatan poklon a da ne upadnu u standardni šablon "bombonjera i cveće"

  • 40

Povodom Međunarodnog dana žena, Telegraf.rs u saradnji s prodavnicom unikatnog nakita "Retro Dućan" rešio je da vas obraduje i da vam ideju za savršen poklon za ovaj praznik.

Spremljena su tri preslatka dara da obraduju svoje nove vlasnice. Da biste ih osvojili, neophodno je da danas do 17 časova uradite sledeće:

1. Ako već niste, da lajkujete Telegraf na Fejsbuku (ovo je preduslov)

2. Da u komentaru na ovaj tekst (ne na Fejsbuku) odgovorite tačno na pitanje:

Koliko ima dama u redakciji Telegrafa? 

5    11   18

NAPOMENA: Nemojte čitati Impresum, jer u njemu nisu navedene sve novinarke-saradnice, niti dame koje rade na drugim poslovima.

Prvo troje čitalaca koji budu odgovorili tačno dobiće poklon od ljubaznih devojaka iz "Retro Dućana", unikatni nakit u ukrasnom pakovanju koji će vam biti poslat na kućnu adresu.

Sa pobednicima će biti kontaktirano preko Fejsbuka.

Nagradna igra je završena. Tačan odgovor je da u redakciji Telegrafa radi osamnaest dama. Čestitamo srećnim dobitnicama! Kontaktiraćemo ih mejlom.

Utešna nagrada za sve ostale koji su komentarisali je 15 odsto popusta do 15. marta u Retro dućanu (magična reč je "Telegraf"). 

(Retro dućan i Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA