SAŠA STAMENKOVIĆ: Navijače Nefčija naučio sam Zvezdinim pesmama (VIDEO)

Golman šampiona Azerbejdžana tvrdi da navijači njegovog kluba već godinu dana pevaju navijačke pesme Stamenkovićevog nekadašnjeg kluba

  • 0

Saša Stamenković, nekadašnji golman Crvene zvezde, sada čuvar mreže Nefčija, protivnika Partizana u Ligi Evrope, otkrio je da je navijače kluba iz Azerbejdžana učio da pevaju navijačke pesme "crveno-belih".

- Tek sada se za to saznalo u Srbiji, a naši navijači tu pesmu pevaju već godinu dana. Nije tajna, učim navijače Nefčija da pevaju Zvezdine pesme. Dobro kapiraju, a kako i ne bi kad uče od najboljih na svetu, "delija" - rekao je Stamenković za "Kurir".

Stamenković je u beogradskom meču došao u sukob sa igračima Partizana, ali izbegnuti su teži incidenti.

- Sigurno ih neću dočekati onako kako su oni mene u Beogradu. Biće sve u duhu fer-pleja, sportski i korektno. Neće biti osvete - izjavio je Stamenković, koji je rekao i da je gledao večiti derbi u kojem su "crveno-beli" slavili protiv Partizana sa 3:2.

- Kako to da propustim? Gledao sam i navijao za Zvezdu! Moj bivši klub je taj derbi dobio zahvaljujući treneru Aleksandru Jankoviću. Sjajno je reagovao u poluvremenu. Sale je vrhunski stručnjak. On je presudio Partizanu, iako je skroman, pa je igrače stavio u prvi plan - ocenio je Stamenković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA