Mamić smenio Ivankovića, za trenera postavio brata!

Ovo je bila 22. trenerska promena otkako je na čelu Dinama Zdravko Mamić. Do kraja polusezone ekipu će voditi sportski direktor i pomoćni treneri

  • 1

Hrvatski fudbalski prvak Dinamo smenio je danas trenera Branka Ivankovića zbog slabih rezultata ove sezone, posle samo osam utakmica na klupi zagrebačkog kluba.

Smenjivanje Ivankovića je već 22. trenerska promena otkako je na čelu Dinama Zdravko Mamić, najkontroverznija ličnost hrvatskog fudbala.

Otkaz Ivankoviću usledio je zbog poraza na gostujućem terenu u subotu od Splita (1:0), a ovaj stručnjak treći put odlazi sa klupe Dinama nakon dva mandata u periodu između 2006. i 2008. godine.

Zagrebački mediji prenose da će ekipu "modrih" do kraja polusezone voditi Mamićev brat i sportski direktor Zoran i pomoćni treneri Damir Krznar i Igor Cvitanović.

Dinamo posle 13 odigranih kola prvenstva Hrvatske zauzima drugo mesto na tabeli sa 27 bodova, koliko ima i najveći rival, vodeći Hajduk iz Splita.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vinci

    22. oktobar 2013 | 20:48

    Maminjo moze da radi sta hoce zaradio je 140miliona zadnjih 10 godina na transferima. Moze i zenu svoju da stavi da bude trener.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA