Jovetić u Beogradu istetovirao celu ruku! Jedan citat je posebno naglasio! (FOTO)

Crnogorski reprezentativac je za vreme rehabilitacije nekoliko puta dolazio u Srbiju kako bi uradio čuveni rukav, a završetak tetovaže se poklopio sa njegovim povratkom na teren

  • 16

Napadač Mančester Sitija Stevan Jovetić uradio je novu tetovažu pre dva meseca koju do sada nismo bili u prilici da vidimo zbog dresova sa dugim rukavima koje je nosio.

Crnogorski reprezentativac je pauzu zbog povrede od koje se oporavljao u prvom delu sezone iskoristio da nekoliko puta dolazi kod jednog tatu majstora iz Beograda kako bi mu uradio čuveni rukav, a završetak tetovaže se nekako poklopio sa završetkom rehabilitacije.

Tako se može reći da tatu na njegovoj levoj ruci simbolično predstavlja njegov povratak na teren posle duge pauze i naravno nove golove u dresu "građana".

Premijerno smo njegovu novu tetovažu mogli da vidimo kada je postigao svoj poslednji pogodak ove sezone protiv Aston Vile koji je proslavio skidanjem dresa, a zatim i za vreme proslave titule njegovog tima kada se zajedno sa Kolarovim, Džekom i Nastasićem veselio peharu šampiona Premijer lige.

Interesantan detalj na tetovaži jeste i citat Marija Puza, autora "Kuma", a Jovetić se opredelio za rečenicu iz njegovog romana "Porodica", a koja glasi: "Snaga porodice kao i snaga vojske zavisi od lojalnosti članova jednih prema drugima"!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA