≫ 

Pitali smo Nebojšu Dugalića da li bi pristao da igra srpskog izdajnika u Holivudu, a onda je on dao odgovor koji će vas oduševiti (VIDEO)

Jedan od najboljih srpskih glumaca bio je prilično jasan u svojoj izjavi

  • 5

Ekipa portala Telegraf.rs imala je priliku da razgovara sa jednim od najboljih srpskih glumaca Nebojšom Dugalićem (48). U intervjuu koji je trajao više od 60 minuta, on nam je ispričao mnoge stvari vezane kako za njegov život, tako i za njegovu bogatu karijeru.

Nebojša Dugalić Nebojša Dugalić Foto: Marko Jovanović

Gospodina Dugalića pitali smo, između ostalog, da li bi pristao da igra srpskog izdajnika u Holivuda. Nebojša je dao jasan odgovor koji će mnoge oduševiti.

- Pa... ne. Mislim, što sam reagovao sa nedoumicom - ne znači da imam nedoumicu, nego prosto nikada ne bih, generalno ne u Holivudu, nego bilo gde, učestvovao ni u jednom filmu koji je tako ideološki obojen i intoniran. To nije ono što mene zanima i u glumi i u umetnosti, nije neka transparentna ideologija i promovisanje ovih ili onih vrednosti ili optužbi, već pre svega pitanje pojedinačne ljudske sudbine. Dakle, šta je to što je čovek sam iznutra za sebe, u svetu u kome živi, u sudaru sa tim svetom i kako svaki čovek pojedinačno izdržava svoju sudbinu? To su neka pitanja koja su meni važna, a ta neka, da se pojavite kao neki srpski negativac, ne vidi razlog zašto. To bi mogao da bude samo neki tendenciozni ideološki film, a to me zaista ne zanima. Ne u Holivudu, nego bilo gde u svetu - rekao je Nebojša Dugalić za Telegraf.rs

Ceo intervju sa Nebojšom Dugalićem pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VX

    13. maj 2019 | 11:42

    Možda bi i on kao Đuričko ali čovek razmišlja o svojoj deci i kako bi mu bilo kad bi ga smatrali izdajnikom kao i što jesu svi koji pišaju po svojoj zemlji.

  • ZB

    13. maj 2019 | 12:23

    Samo jedno BRAVO!

  • ZB

    13. maj 2019 | 12:29

    Nije mi jasno zašto, pre svega, glumci, misle da su po automatizmu, kao javne ličnosti i intelektualci? Tkz. intelektualna elita. Pa svojim javnim političkim nastupima i izjavama, otkrivaju ko su i koliko su u stvari plitki. Primera ima mnogo. Recimo Lečić, Trifunovići, Kojo, Đuričko. Pa oni su samo glumci, zabavljači, koji interpretiraju tuđe misli i ništa više od toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA