Koroman kaže da Lejdi Gaga stiže na Jahorinu: "Vodiću je na selo da pečemo rakiju"

Ognjen je pevačicu upoznao u noćnom kulubu u Londonu, dok je igrao za Portsmut

  • 2
Ognjen Koroman, Lady Gaga, Lejdi Gaga

Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Svetska zvezda Lejdi Gaga (34) doputovaće u januaru na Jahorinu, a ugostiće je fudbalski menadžer i bivši fudbaler Ognjen Koroman (42), tvrdi ovaj bivši sportista.

Lejdi Gaga je pre pet godina boravila u Srbiji, a ovog puta biće Koromanova gošća. Oni su se upoznali još dok je fudbaler igrao za Portsmut.

- Ne mogu sve da vam otkrivam, ali radi se o privatnoj poseti i zbog toga nije za javnost. Tačno vreme njenog dolaska neće nigde biti objavljeno - rekao je Koroman i ispričao kako se upoznao sa pevačicom.

- Bilo je to davno, zatekli smo se u jednom noćnom klubu u Londonu. Ona je bila s prijateljima, ja sa svojim saigračima. U početku nisam skapirao ko je ta osoba, pa su mi rekli - rekao je on i dodao:

- Zezali smo se celo veče i razmenili kontakte, ne samo s njom nego sa celim njenim timom. Čuli smo se nakon njene posete u Beogradu, još tada sam joj rekao da mora da dođe i popije našu rakiju s Romanije.

Bivši fudbaler ističe da će pevačicu voditi na selo da peku rakiju.

- Pozvao me je naš zajednički prijatelj i rekao da bi došlo njih nekoliko, ali u strogoj tajnosti. Samo da utanače vreme i sa ekipom će doći na Jahorinu. Vodiću Gagu na selo da pečemo rakiju - rekao je Ognjen za Kurir.

Video: Lejdi Gaga zamalo osakatila Arijanu Grande

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strnjika

    23. novembar 2020 | 12:26

    Kod mene dolazi Dženifer Lopes neću vam reći ni zašto.

  • Ivan Drago

    23. novembar 2020 | 12:39

    Delirijum tremens je najčešće praćen halucinacijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA