Ceca otkrila koja pevačica je odbila saradnju sa njom i iznenadila: "Ona ne želi duet sa mnom..."

Ražnatovićeva je bila optimistična nadajući se da će joj se ipak želja ostvariti

  • 10
Ceca Ražnatović Foto: RTS Promo/Nikola Ristić

Pevačka zvezda Ceca Ražnatović (47) otkrila je da njena ćerka, mlada pevačica Anastasija Ražnatović ne želi da snimi duet sa njom.

Ražnatovićeva je gostujući u emsiji "Premijera - Vikend specijal" ispričala da ju je ćerka odbila za duetsku pesmu, a da se njen sin Veljko Ražnatović priprema za predstojeći bokserski meč.

- Ne postoji nagoveštaj, ja želim, ali ona ne želi duet. Možda se predomisli, možda budem te sreće. Bokser se sprema za veliki mač 31. januara, meč će biti u Moskvi, držimo mu palčeve i navijamo za njega. Gledam i navijam. Iskoristila bih priliku da mom unuku čestitamo sedam meseci - rekla je Ceca.

Pevačica je  u velikom novogodišnjem intervjuu za Telegraf Jetset, otkrila da od države ništa nije ni tražila, niti uzela, iako se pisalo da je usled pandemije korona virusa uzela pomoć od 450.000 dinara.

Nikakvu pomoć nisam uzimala. Ni moja firma, a ni ja kao pojadinac. Nijedan dinar, nijedan evro - rekla je Ceca, a na naše pitanje kako komentariše pomoć koju su drugi dobili, istakla je:

Šta će ljudi... Mnogi su na rubu egzistencije, u kreditima, automobili na lizinge, stanovi... To su troškovi, a nemaš nikakvo primanje. Razumem ljude koji su tražili pomoć, znači da im je bila nužna. Drugo, niko od nas nije očekivao da može da se desi ovako nešto, pa da se na neki način pripremi za ovakvu situaciju. Ovde je problem što se ne zna do kada će trajati. Ubija ta neizvesnost. Da im nije bila neophodna pomoć, sigurno je ne bi ni tražili.

Video: Folk zvezda ne prestaje da oduševljava novom frizurom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    3. januar 2021 | 21:35

    Kakva je ona pevacica?!Gde nastupa?Na jutjubu?Haha."Ne mozes u ring sa Alijem samo zato sto si bokser."

  • Zmaj.

    3. januar 2021 | 21:22

    E sad će ,kao fol na zahtjev fanova koji plaću i mole, odlučiti da ipak snime tu pjesmicu....

  • Najveselija

    3. januar 2021 | 20:50

    Kako da snimite duet kad ni jedna ne znate da pevate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA