≫ 

Šest tužnih meseci od smrti legendarnog Džeja: Održan pomen, unuk na groblje doneo crvenu ružu

Džej je preminuo 6. decembra u 57. godini

  • 3
Džej Ramadanovski Džej Ramadanovski, Foto: Nikola Tomić

Legendarni pevač narodne muzike Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine, a danas je na Novom groblju u Beogradu, gde Džej počiva, održan šestomesečni pomen.

Članovi porodice i prijatelji okupili su se u Aleji zaslužnih građana, gde je održan šetomesečni pomen legendarnom pevaču.

Među prvima je na groblje došao Džejev kum Rule sa ocem, koji je upalio odmah sveću. Nedugo potom pojavio se i muzičar Acko Nezirović, kao i pevačica Mina Kostić i pevač Stevan Anđelković.

Odmah nakon Mine, na groblju se pojavila pevačeva porodica - ćerke Marija i Ana, zet Adil Maksutović, bivša supruga Nada, Andrijana Tomanić, koja je godinama živela sa pevačem, i Džejev stariji unuk, koji je doneo crvenu ružu na groblje.

Podsetimo, Džej je premnuo u nedelju, 6. decembra, nakon što mu je u snu stalo srce. Ekipa Hitne pomoći reanimirala je pevača u njegovom stanu na Dorćolu, međutim, reanimacija nije uspela.

Ramadanovski je sahranjen 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. On je sahranjen po muslimanskim običajima, sa ikonom Svete Petke kojoj se molio, a na večni počinak ispraćen je uz pesmu "Nedelja".

Velika zvezda narodne muzike obeležila je čitavu jednu epohu i činjenica je da nijedno slavlje ni veselje, ali ni momenti najvećih tuga nisu prolazili bez njegovih pesama.

Video: Bolan je sada snimak na kojem Džejeva mlađa ćerka peva njegov hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA