≫ 

Afera "elitna prostitucija": Učesnice Zadruge idu na saslušanje zbog uhapšenog makroa Mihaila Maksimovića

Zbog pominjanja Mihaila učenice Zadruge najverovatnije će biti izvedene iz rijalitija kako bi bile saslušane u policiji

  • 34

Osuđivani makro iz Mihailo Maksimović ponovo je pre nekoliko dana uhapšen, ovog puta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a kako se priča u njegovom lap topu pronađen je spisak devojaka koje su "radile" za njega.

Upravo njegovo ime u poslednjih nekoliko dana spominje se u "Zadruzi 2", i to od momenta kada je Stanija Dobrojević optužila Sanju Stanković da se bavi prostitucijom, nakon čega ju je upitala da li joj znači ime Mihajlo.

Zbog pominjanja Mihaila učenice Zadruge najverovatnije će biti izvedene iz rijalitija kako bi bile saslušane u policiji zbog ovih navoda.

- Sanja je privođena zbog prostitucije. Znam imena i tek ću da govorim. Verujem tim ljudima. Sanja, da li si privođena za prostituciju? Pljujte, polivajte koliko hoćete, prostitutka si, pa si prostitutka, pozdravio te Mihailo, to je istina. Mali je Beograd - vikala je Stanija obraćajući se Sanji Stanković.

- Devojka ti je prostitutka i je*e se za pare, a ti si joj paravan - poručila je Stanija Sanjinoj devojci Jovani Tomić Matoroj.

Sanja je nakon ove svađe doživela nervni slom, lomila je inventar na imanju, pretila da će preseći vene i tražila je da napusti rijaliti.

S obzirom na to da su starlete pomenule upravo Maksimovića dok su se u "zadruzi" svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njmu.

On je dodao da se na Maksimovićevom spisku nalazi šest poznatih učesnica rijalitija i da je za sada poznato da će zbog ovog slučaja iz rijalitija biti izvedene Ana, Sanja i Mina Vrbaški, na saslušanje.

- Svakog dana neko od takmičara ovog rijalitija tvrdi da ima dokaze kako se njih tri prostituišu. Vrbaški je čak priznala da je kao maloletna uzimala pare za seks. U vreme dok je primala klijente u stanu na Vračaru, živela je sa Koraćevom. Kad je reč o Stankovićevoj, Zorica Marković i Marko Miljković tvrde da su je videli u katalogu makroa - kaže izvor Informera.

Učesnica Zadruge Mina Vrbaški, nedavno je pred kamerama priznala da se neko vreme bavila prostitucijom kako bi izdržavala svoju porodicu koja je bila u teškoj finansijskoj situaciji.

VIDEO - Stanija: Očekivala sam od fejk lezbijke i prostitutke

VIDEO: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    10. april 2019 | 13:07

    Prostituciju treba legalizovat

  • 937

    10. april 2019 | 13:07

    Pohapsiti sve elitne da imamo posle normalne cene..

  • Jelena

    10. april 2019 | 14:28

    Ja verujem da je preduslov za ulazak u rijaliti bio da devojke budu u tom katalogu... A koje nisu, biće...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA