DAN DERBIJA, UŽIVO: Tuča na istočnoj tribini Delija i Grobara (VIDEO)

Sve do početka utakmice u 19 časova, Telegraf Sport će vas izveštavati o svim događanjima tokom čitavog dana koja su povezana sa 147. duelom najvećih rivala u srpskom fudbalu

  • 19

Po 147. put u nacionalnom prvenstvu sastaće se Partizan i Crvena zvezda. Najvažnija fudbalska utakmica u Srbiji i koja se čeka svake jeseni i svakog proleća još jednom će biti najvažnija tema u našoj zemlji.

U ovaj meč domaćin ulazi u mnogo boljoj formi i još boljem raspoloženju, jer ima iza sebe seriju od sedam uzastopnih pobeda, odnosno, naređao je sve trijumfe od početka Superlige, dok njihov rival ima dva nepredviđena nerešena rezultata i bodovni zaostatak, tako da će morati da juriša na pobedu u kući večitog rivala.

Večiti derbi igraće se na stadionu Partizana od 19 časova, a Telegraf Sport kao i svaki put na dan utakmice će sve do njenog početka izveštavati o svemu što se događa u taborima obe ekipe.7:41 - Interesantna činjenica je da ni jug, ni sever, tribine na kojima se nalaze najvatreniji navijači oba tima, nisu bile kompletno rasprodate dan pre meča.

8:00 - Treneri i jednog i drugog tima su dan pre meča održali konferenciju za novinare na kojoj su govorili o predstojećem duelu. Trener crno-belih Marko Nikolić je rekao da je njegov tim gladan pobeda, dok njegov kolega sa druge strane Topčiderskog brda, Nenad Lalatović prepušta ulogu favorita protivniku, ali da će njegova ekipa ići na pobedu.

8:20 - Pročitajte kakve su kvote u kladionicama na Derbi i kome "bukmejkeru" iz Srbije i inostranstva daju prednost.

8:43 - U duelima dve ekipe već pet godina nije viđen nerešen rezultat, a vi se podsetite nekih od remija između ove dve ekipe u 21. veku.

8.59 - Seksi bikini šampionke o kojima ste imali prilike da čitate na Telegraf Sportu pozvale su navijače oba tima da prisustvuju utakmici.

9:37 - Malo smo istraživali o tome kako bi stranci mogli da se informišu o Večitom derbiju u Srbiji preko interneta i kakvi su izveštaji o najvećem srpskom rivalstvu na engleskom jeziku, a rezultati će vas iznenaditi.

10:03 - Bivši fudbaler Crvene zvezde i strelac pobedničkog gola u 142. Večitom derbiju, u poslednjem minutu, Mendeš Kadu govorio je za Telegraf o predstojećem susretu njegovog bivšeg tima sa rivalom iz Humske.

10:51 - Crveno-beli danas pokušavaju da sruše jednu neugodnu tradiciju ili bolje reći crnu seriju koja traje od 1993. godine, a tiče se toga da od tada nisu uspeli da u jesenjem derbiju pobede na stadionu ljutog rivala.

11:oo - Bivši sportski direktor Crvene zvezde, Zoran Stojadinović, koji se nije na baš dobar način rastao sa klubom, primećen je na Marakani na dan Derbija.

11:22 - Na zvaničnom sajtu šampiona Srbije pojavilo se važno obaveštenje za sve navijače u vezi sa utakmicom koje glasi da će se kapije stadiona u Humskoj zatvoriti u 18:30 i da svi koji u tom trenutku ne budu ušli na stadion ostaće izvan njega. Ova odluka će se striktno sprovoditi bez izuzetaka, a razlog za to su rigorozne mere obezbeđenja.

11:48 - Još jedna informacija za navijače je da na blagajnama Marakane još uvek ima karata za severnu, istočnu i zapadnu tribinu.

12:15 - Telegraf Sport je uradio istraživanje o igračima koje su najviše koristili Nikolić i Lalatović ove jeseni i pokušali smo da pretpostavimo startne postave obe ekipe. Evo koje je igrače koristio trener Partizana, a koliko će Lalatović morati da odstupi od svoje startne postave.

13:21 - Legenda Crvene zvezde i srpskog fudbala, Dejan Stanković je u razgovoru za Telegraf Sport prognozirao rezultat u predstojećem derbiju.

15:07 - U derbijima je oduvek bilo mnogo varnica koje sui često izazivale sukobe igrača dva tima, a evo nekih od najžešćih okršaja među njima u poslednjih 20 godina.

16:20. Košarkaš Crvene zvezde, Markus Vilijams pružio je podršku fudbalerima crveno - belih  u večerašnjem večitom derbiju sa Partizanom.

17:15 - Policija u okolini stadiona "Partizan" ne dozvoljava nikakva zadržavanja navijača, pa je i pojedine grupe u parku na Autokomandi poslala u pravcu stadiona, javlja reporter Telegrafa.

Pogledajte atmosferu u Humskoj oko 17 časova.

17.25. Policija je već privela jednog navijača u pripitom stanju i odstranila ga sa stadiona. Ovo je poruka da pijani i drogirani neće moći da uđu...

18,08 Došlo je do tuče na istočnoj tribini stadiona... Sukob pristalica Partizana i Zvezde na istočnoj tribini do severne, doveo je do žešćeg ulaska policije na taj deo. Navijači su se gađali bakljama i topovskim udarima, a situacija se posle nekoliko minuta primirila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3oka

    18. oktobar 2014 | 17:39

    Kad bi sada pokazali dostojanstvo i sportsko ponašanje, a još i slogu Srba, bilo bi fantastično.

  • ivan grozni

    18. oktobar 2014 | 17:41

    Ja sam pijan i na stadionu sam !

  • miloš

    18. oktobar 2014 | 11:44

    Ovo vise nije interesantno. Pokazali su oni sta umeju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA