Đoković je tek sada objavio najlepši momenat slavlja sa Australijan opena!

Slavlje Srba je razgalilo Noleta

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković osvojio je Australijan open uz veliku podršku Srba, koji su ga oduševili na kraju, kada je slavlje utihnulo.

Mnogi su se razišli sa Rod Lejver Arene, Novak je dao nekoliko intervjua, a srpski navijači prekidali su dijalog sa Matsom Vilanderom pesmom i skandiranjem.

Nije na to ostao ravnodušan ni Vilander, a tek nedelju dana kasnije, Novak je objavio i snimak iz lože, odakle se pruža pogled na ulicu.

Srbi su "raspalili" kolce i ostavili Novaka bez reči. Zato je tek sada i objavio snimak koji najbolje svedoči o tome kakvu je podršku imao i da Melburn nije spavao, iako su sati bili prilično kasni kada je ovo ovekovečeno.

Sada Novaku predstoji napad na nove Grend slem titule, ima ih 17, sve je bliži Rafaelu Nadalu (19) i Rodžeru Federeru (20), koji je trenutni rekorder večne liste.

Ukoliko ih prestigne, nema više dilema o tome ko je najbolji svih vremena, iako je u međusobnim duelima sa Špancem i Švajcarcem Novak odavno daleko uspešniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. februar 2020 | 14:39

    Novak Djokovic je Srbija,Novak Djokovic je svet!

  • CHE

    9. februar 2020 | 21:12

    Novace ti si nas jedini ponos i uteha u ovim teskim vremenima.Molim te u nastavku sezone igraj jos jace i opet nas obraduj sa peharima!U prevodu osvoji glavne turnire!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA