≫ 

Odmor na Maldivima se pretvorio u pakao za srpskog UFC borca zbog korona virusa

Sve je bilo kao u raju do testiranja pred let

  • 3
Duško Todorović Foto: Instagram.com/todorovic_ufc

Srpski UFC borac, Duško Todorović, doživeo je veliku neprijatnost po završetku odmora na Maldivima. Bio je to odmor iz bajke za Duška i njegovu devojku, ali se na kraju pretvorio u pravi pakao, i to zbog korona virusa.

- Ovaj odmor na Maldivima se za jako kratko vreme pretvorio u horor! Pre nego što je trebalo da se vratimo, na PCR testiranju, koje se radi dan pred let nazad, ja sam ispao prvo "nedefinisan", a zatim pozitivan na ponovnom testiranju, iako je moja Tijana negativna.

- Ja inače nemam nikakve simptome ili tegobe, a ovde smo došli sa negativnim rezultatom. Sada nam ne dozvoljavaju ponovno testiranje, već moramo 14 dana da provedemo u karantinu i plus dva dana za novo testiranje i čekanje rezultata pre povratka kući. Da li je neko imao slična iskustva ili zna kome mogu da se obratim. Ovo je suludo -  poručio je Todorović.

Inače, on je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario rezultat od 10:1 u pobedama, a prvo poraz u karijeri doživeo je 16. januara ove godine, kada ga je u prvoj rundi nokautirao Punahele Sorijano.

Video: Nemilosrdni Todorović: Neverovatnim bacanjem slomio ruku Gruzijcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    23. februar 2021 | 10:25

    Ajde država da pošalje odmah avion , da se spasu silne zadnjice.....

  • Maja

    23. februar 2021 | 16:11

    Sedi u katantinu i cuti. Samo nam fali da dodjes zarazen i usput zarazis i ceo avion.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA