Dok ga uprava i igrači napadaju, Grobari se moćno zahvalili Asanu na svemu što je uradio za Partizan

Japanac je samovoljno raskinuo ugovor sa crno-belima, nakon što nije bio isplaćen

  • 19
Takuma Asano, FK Partizan Foto: MN Press

Partizanov najbolji igrač ove sezone, Japanac Takuma Asano, šokirao je sve u Humskoj na Vaskrs, pošto je svojevoljno napustio ekipu i raskinuo ugovor sa crno-belima. Razlog je to što mu nisu bile isplaćene plate i što i pored toga što je kontaktirao čelnike kluba, nije dobio odgovor.

Uprava je tako "popila" jedan od najtežih šamara u istoriji kluba, ali je dobila izgubila i veliki novac, jer je ostala bez "zlatne koke" i jedinog igrača kojeg je mogla da proda na leto da klub može da preživi.

Asano je upravi kluba zadao udarac poput japanskih samuraja, koji se teško preživljavaju, pa je pitanje kakva će biti sudbina kluba nakon ovog potresa, jer se gnev navijača posebno nakupio posle četiri godine bez titule, a kada vam beže najbolji igrači iz tima zbog neisplaćenih plata, onda je jasno da i za narednu sezonu ne mogu da se stvaraju velika očekivanja.

Navijači Partizana, su stali na stranu Asana, njihovog miljenika, koga ne smatraju izdajnikom, kao što to smatraju Vučelić, Vazura, Iliev, Vladimir Stojković i Lazar Marković...

Salva nezadovoljstva viđena je na društvenim mrežama kluba, a navijači su za Asana napravili i oproštajnu ilustraciju kojom su mu zahvalili na svemu što je uradio za Partizan.

Grobarski Trash Romantizam, koji godinama već širi "grobarstvo" muralima koje crtaju širom Beograda, ali i u drugim gradovima gde žive navijači Partizana, prikazao je Asana kao japanskog samuraja, dok je u pozadini bio i jaguar, životinja sa kojom su poredili Asana.

Video: Asanov poslednji gol za Partizan

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samuraj

    4. maj 2021 | 14:10

    Napadaju ga oni koji su se debelo ovajdili o njega, ološ

  • Ccc

    4. maj 2021 | 14:31

    E Partizane dotako si dno,dna!!!ko moze jos da veruje Ilievu i Vazuri?

  • Filip

    4. maj 2021 | 15:22

    Uprava je potrcko vlasti a vlast bas ne pomaze nasem klubu Zato su nam rezultati takvi kakvi su. Nesposobni vode klub. Bez kapaciteta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA