≫ 

Psovke su se pretvorile u rafal: Pobesneli Stojković nije se zaustavljao kada je Nemac svirao sumnjiv penal! (VIDEO)

Teško da je u sredu bilo besnije osobe od Filipa Stojkovića

  • 32

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz od Liverpula u Ligi šampiona sa 4:0, a prelomni momenat bio je penal u uvodnim minutima 2. poluvremena.

U jednom duelu, Filip Stojković je ušao u duel sa Maneom želeći da zagradi loptu, lakat mu je završio na grudima senegalskog reprezentativca, koji se odmah teatralno bacio uhvativši se za lice.

Nemački sudija Danijel Sibert je bio leđima okrenut ovoj situaciji, ali je naseo misleći da je Mane dobio udarac u glavu, sa čime Stojković nije mogao da se pomiri.

U sličnom raspoloženju bili su ostali fudbaleri Zvezde, oštro se protestovalo, ali uzaludno, u ovakvim situacijama sudije su neumoljive.

Salah je u 51. minutu samo pristupio izvođenju najstrože kazne za 3:0, posle čega je samopouzdanje gostiju bilo svedeno na minimum.

Nastup Stojkovića bio je buran, pa je i u televizijskom prenosu zabeležen rafal psovki na račun 34-godišnjeg arbitra, možete se uveriti i sami.

Inače, Sibertu je ovo bio debi u Ligi šampiona, do sada je pravdu delio na mečevima Lige Evrope i kvalifikacija za Ligu šampiona.

VIDEO - Šaćiri se pravi lud. Tvrdi da se niko u Srbiji niko nije potresao zbog "orla"

VIDEO - Degenek: Nijedan penal nije postojao!

VIDEO - Zbog ovoga što je uradio posle meča, svaki navijač Zvezde će poštovati Klopa

Nemanja Radonjić i Sergej Milinković Savić su veoma dobri prijatelji, a večeras će na Azurnoj obali udariti jedan na drugog. Kvota na Marselj je 2,25, a na Lacio 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Marselj - Lacio.

Aleksandar Prijović je u sjajnoj formi, a sledeća „žrtva“ je Videoton Marka Nikolića. Kvota da će PAOK u Solunu slaviti, uz bar dva gola (1&2+) je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PAOK - Videoton.

Pred meč Real - Budućnost jedino je pitanje s koliko će razlike šampion Evrope slaviti. U MOZZARTU je margina postavljena na 19,5, a kvota da će Podgoričani izgubiti ubedljivije od toga je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Budućnost.

Denver gostuje Lejkersima, i Nikola Jokić imaće prilike da odmeri snage s Lebronom Džejmsom. Kvota na pobedu Denvera u El Eju je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Los Anđeles Lejkers - Denver Nagets.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shtella rosa

    25. oktobar 2018 | 08:36

    Sustina svega je da se sve pokusava da bi se opravdala nemoc i sakrilo neznanje ekipe c.zvezde. Deset golova za 180 minuta?! O cemu mi pricamo? Realno je trebalo da bude ukupno 21:1.Kakvi penali, kakve sudije, kakav Stojkovic? NEMATE POJMA, TO JE SUSTINA. U Evropi ne sude Glodjovici i ne odlucuju Mrakici, shvatite to ako nesto mislite da uradite.

  • Milan

    25. oktobar 2018 | 08:54

    A ovde kad njemu tako sude onda cuti ko zaliven?

  • Vuk1

    25. oktobar 2018 | 09:18

    Sto ti je navika. Naucio kod nas da se samo za njih svira ne postojeci penal,a protiv njih ni u snu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA