≫ 

Matić na udaru zbog cveta i loše igre, Murinjo opet zaribao: Siti se poigrao sa Junajtedom i juriša ka novoj tituli (VIDEO)

Prejak je Siti zalogaj za Murinja

  • 1

Fudbaleri Mančester sitija rutinski su dobili derbi sa Mančester junajtedom rezultatom 3:1, u 12. kolu Premijer lige.

Imao je Junajted nalet samopouzdanja posle pobede nad Juventusom od 2:1, ali je gostovao Građanima sa prilično sporim veznim redom u kom su kičma ekipe bili Matić i Felaini, protiv "brzanjaca" iz tabora šampiona Engleske.

I već u 2. minutu, Bernardo Silva je pobegao Matiću,  i kasnije su Đavoli imali problem da ukrote domaćine i izdrže sve jači pritisak, koji je kulminirao pogotkom u 12. minutu.

Niko nije uspeo da odreaguje na pas Bernarda Silve, osim prezimenjaka i saigrača Davida, smestio je rutinski loptu u mrežu De Hee, a nastavak dominacije nije doneo još pogodak.

Tek u 48. minutu, Serhio Aguero je materijalizovao pas Mareza kroz sredinu, kada je na centru igrališta tim Žozea Murinja olako ispustio loptu.

Kasnije je golman Ederson skrivio penal i Junajted je preko Marsijala smanjio na 2:1, vratio se u utakmicu, da bi se zatim nastavio nalet građana, kada su Sane i Gindogan zamenili Mareza i Aguera.

Pritisak se isplatio u 86. minutu, kada je Gindogan dao lagani pogodak iz peterca, na lepo ubacivanje Bernarda Silve, dvostrukog asistenta na meču. U ovoj situaciji, naš reprezentativac je mogao da interveniše jer je stao ispred Gindogana, ali je poput cele ekipe ostao ukopan i statirao dok je padao treći gol.

Nemanja Matić je bio na udaru navijača, kako zbog slabije partije, tako i zbog odluke da ne nosi cvet maka, još jednom...

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA