Pele potpuno prolupao, žestoko isprozivao Mesija: On ima samo jednu veštinu, ne može da se poredi sa mnom i Maradonom!

Legendarni Brazilac propisno isprozivao jednog od najboljih igrača današnjice i najboljeg

  • 14

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim.

Legendarni Pele, strelac preko 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler morao da bude kompletan da bi bio u njegovom rangu.

- Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom i desnom nogom, a drugi šutira samo jednom. Ima samo jednu veštinu i ne zna da udari glavom - rekao je Pele za brazilski "Folha de Sao Paulo".

Pele ističe da je po njegovom mišljenju Maradona daleko najbolji argengentinski fudbaler ikada.

- Maradona je jedan od najboljih ikada. Ako me pitate "Da li je bolji od Mesija?" odgovoriću da jeste. I to mnogo bolji... Takođe, Bekenbauer i Krojf su bili sjajni - rekao je Pele.

Pele je sa reprezentacijom Brazila čak tri puta bio prvak sveta, dok se Mesiju zamera što nema trofej sa Argentinom zbog poraza u finalima Kopa Amerike i Mundijala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    6. decembar 2018 | 13:12

    pa covek je u pravu. ima nisko teziste i neverovatno je brz sa loptom i brz sut iz kolena. al ima samo jednu fintu i samo u levo ide. ne moze da se poredi sa magijom legendi kao sto su pravi ronaldo, kaka, ronaldinho, zidane, maradona itd.. plus su oni igrali u vreme dobrih odbrabenih igraca a ne ko ovi sad. al mozda i jeste poenta igrati sto jednostavnije i efikasnije. onda je ustvari on prototip. jedan od najboljih igraca u istoriji tu nema govora. i statistike to pokszuju. al pre bi platio da gledam fudbal iz 80tih 90tih.. gde su cak i srednja klasa igraci bili vece legende od ovih ficirica danas.. lineker, van basten.. cak bi i pre bi nekog denilsona gledao umesto onog neymara.. joj kad bi naleteo na maldinija nestu stama couta vidica thurama desaila itd.. haha ne bi ustao vise. glupo gledati ovaj moderbi fudbal.

  • Boža zemunac

    6. decembar 2018 | 15:05

    Imao sam sreće da ih sve gledam.Sve što je Pele rekao,tako je.Maradona i Pele, pa svi ostali.

  • Tata

    6. decembar 2018 | 13:50

    Ronadlinjo.. pa svi ostali... covek je vanzemaljac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA