≫ 

Zatajio Ronaldo, ali nije Mandža! Hrvat "rešio" Inter, teško da će Italija dobiti novog šampiona... (VIDEO)

Dominacija "Bjankonera" u duelima sa velikim rivalom se nastavlja

  • 0

Sila je torinski Juventus, nema ni ove sezone pravog konkurenta, a nije to ni Inter, koji se solidno držao u crno-belom gnezdu, na kraju kapitulirao - 1:0

Gol odluke u derbiju 15. kola Serije A postigao je Mario Mandžukić u 66. minutu, krunisao dobar centaršut Kansele, u padu glavom matirao Handanoviča.

Nije se Asamoa najbolje pokazao u duelu sa Hrvatom, što je iskusni finišer kakav je Mandžukić znalački iskoristio da profitira.

Pogledajte kako je hrvatski napadač rešio veliki derbi Italije.

Ima Inter za čim da žali, i te kako...

Imali su gosti u prvom poluvremenu dobre prilike da povedu, onu najbolju nije iskoristio Galjardini koji je pogodio stativu. Lopta nije "htela" u gol, Juve je "preživeo", a onda u drugom poluvremenu pokazao ko je gazda na "Čizmi".

Pojačali su igrači Maksa Alegrija pritisak na sve linije tima Intera, težište igre pomerali ka golu rivala kako je vreme odmicalo i bilo je samo pitanje vremena kada će se desiti neminovno - lopta u mreži Handanoviča.

Posle gola Mandžukića, malo toga su gosti uradili da promene rezultata, Juve je "zaključao" odbranu, udaljio goste daleko od svog kaznenog prostora i u tom odnosu se odvijala utakmica do kraja.

Kristijano Ronaldo se ovog puta maksimalno podredio ekipi, Portugalac se defanzivno trošio, pa smo njegov prvi udarac ka golu videli tek u drugom delu igre. Ostaće Kristijano, uz Pjonteka, sa 10 golova trenutni "Kapokanonijere" Serije A, a Juve suvereni lider, sada sa 11 bodova više od Napolija.

Serija A, 15. kolo

Petak

Juventus - Inter 1:0

(Mandžukić 66)

Subota

Napoli  - Frozinone 15

Kaljari - Roma 18

Lacio - Sampdorija 20:30

Nedelja

Sasuolo - Fjorentina 12:30

Parma - Kjevo 15

Empoli - Bolonja 15

Udineze - Atalanta 15

Đenova - SPAL 18

Milan - Torino 20:30

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA