Pukla bomba pred El Klasiko: Predsednik Barse javno priznao da hoće igrača Reala!

Nejmar je otišao u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra, povratak u Barsu trenutno je nemoguć

  • 1

Barselona ne planira povratak brazilskog fudbalera iz Pari Sen Žermena Nejmara, ali je zato na listi želja Isko Alarkon iz rivalskog Real Madrida, izjavio je predsednik kluba Ðozep Marija Bertomeu.

Bertomeu je odbacio spekulacije da bi Nejmar mogao da se vrati na Nou Kamp, odakle je otišao u Pariz za rekordnih 222 miliona evra.

- Nikada nisam pričao o Nejmaru sa Parižanima, a niko me nije ni zvao da se vrati u Barselonu. Spremamo se za narednu sezonu, a Nejmar nije na listi. Siguran sam i da ga PSŽ ne bi pustio - rekao je Bertomeu za Marku.

Zato je spreman da, ukoliko trener Ernesto Valverde zatraži, pregovara sa Realom oko Iska.

Foto:AP

-Ukoliko trener traži, a igrač želi da napusti Madrid, naravno da smo spremni da ga potpišemo. Ne postoji nikakav pakt dva kluba, svako se trudi da napravi bolji tim. Razgovarali bismo sa Realom oko Iska - zaključio je Bertomeu.

Isko je nezadovoljan u Madridu jer je u drugom planu kod trenera Santijaga Solarija, toliko da je čak i javno izražavao zabrinutost statusom.

Inače, od 21.00 na programu je prvi ovogodišnji El Klasiko u okviru Kupa kralja, gde će Barsa dočekati Real.

Još se sa sigurnošću ne zna da li će Lionel Mesi igrati, ali posle oktobarskih 5:1 bez Argentinca Barselona je svakako favorit sa kvotom 1,85. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Barselona – Real Madrid.

VIDEO: Bivši reprezentativac Francuske na nagovor Degeneka vikao "Idemo Cigani"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA