≫ 

Iskopao lobanju pokojnog dede, ljubio je i zajedno "sa njim" proslavio titulu: Morbidna proslava pehara u Argentini! (FOTO) (VIDEO)

Unuk je našao način da ostvari san svom deki

  • 20

Fudbaleri Rasinga osvojili su 9. titulu prvaka Argentine, i to, remijem 1:1 protiv Tigrea, a upravo ovaj rezultat koji je garantovao titulu bacio je navijače u trans.

Na ulicama je zavladala totalna euforija, slavilo se uz pesmu, igru, baklje. Ali jedan navijač Gabrijel Aranda je ipak otišao korak dalje.

Naime, kako je deka bio veliki navijač Rasinga, njegov unuk je došao na, u najmanju ruku, bizarnu ideju da iskopa posmrtne ostatka i sa lobanjom u ruci, koju je ljubio, proslavi titulu sa svojim dekom. Tako je lobanju nosio po ulicama grada, u delirijumu je ljubeći sa vremena na vreme.

On je kasnije TV reporteru objasnio da se odlučio da ovo uradi kako bi omogućio dedi ono što je nekad najviše voleo - da učestvuje u proslavi šampionske titule.

Koliko mu je deda značio, Gabrijel je dokazao i pokazivanjem njegovog lika istetoviranog na grudima, kao i konstantnim ljubljenjem lobanje okružen navijačima.

VIDEO: Bizarnostima na grobljima nikada kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA