Liverpul dobio penal protiv Totenhema u 23. sekundi finala LŠ (VIDEO)

Pevci u šoku, primili su gol ''još u tunelu''

  • 4

Finale Lige šampiona između Liverpula i Totenhema nije moglo da ima uzbudljiviji početak od penala koji je Damir Skomina dosudio u 23. sekundi meča!

I to za Redse koji su, nedugo zatim, poveli golom Mohameda Salaha u 2. minutu. Penal je skrivio Musa Sisoko kog je lopta nesrećno udarila u ruku posle centaršuta Manea. Ipak, stiče se utisak da je Senegalac namerno gađao njegovu ruku i - pogodio!

Iako VAR postoji, Slovenac nije tražio da gleda ekran. Međutim, bio je na stalnoj vezi sa sudijskom kabinom.

Inače, ovo je Liverpulu peti penal u LŠ. Nijedna ekipa nije dobila više.

Pogledajte penal:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pkv

    1. jun 2019 | 21:33

    Sta li su gledali u VAR sobi, meni uopste nije bio penal..

  • R R

    1. jun 2019 | 23:13

    Fudbal kao sport je ovim sudijskim potezom na ovako bitnom takmicenju potpuno izgubio smisao. Tokom cele utakmice vidjeno je niz spprnih odluka na stetu totenhena pa se ova utakmica njije morala ni igrati, posto se pobednik po svoj prilici znao i pre pocetka utakmice.

  • xxx

    2. jun 2019 | 08:23

    Kako nije bio penal lopta ga udarila ruku direkt , e jedino kad bi gledali to sto nije namerno onda nema penala... nisam navijac ni liverpula , a ni totehema . Volim Partizan i samo Partizan ,a navio sam za Ajkas u ligi sampiona i mislio sam da ce osvojiti ... znam kad vidite sto sam rekao za Partizan , da ce krenuti negativni kometari ,al ‘ bas jbg volis nesto i zivis za nesto , a to je boje crno belo PARTIZAN !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA