≫ 

Voždovac igrao u dresovima Bačke, trener Zmajeva besan: ''Hvala'' ljudima koji su to omogućili!

Koković je dodao i da bi voleo da neko prokomentariše situaciju kod prvog gola Proletera

  • 7
FK Voždovac Printskrin: Youtube/Superliga.rs

Fudbaleri Proletera i Voždovca odigrali su 2:2 u 2. kolu Super lige Srbije, a pored preokreta za četiri minuta meč je ''obeležila'' i garnitura dresova u kojoj su gosti igrali!

Naime, Voždovac je morao da igra u dresovima Bačke na čijem stadionu je Proleter i ugostio Beograđane, a trener Zmajeva Radomir Koković imao je šta da kaže na tu temu posle meča.

- Najpre da se ''zahvalim'' ljudima koji nam nisu omogućilid a igramo nu našim dresovima, već u dresovima Bačke. Što mislim da je presedan i nadam se da se to više neće desiti - rekao je Koković posle meča i dodao:

- Bila je ovo jedna jako zanimljiva utakmica, pogotovo u drugom poluvremenu. Na našu žalost, nismo uspeli da sačuvamo vođstvo. veoma sam ponosan na svoje igrače, a voleo bih da nekada neko prokomentariše situaciju kod prvog gola Proletera.

Inače, Voždovca je vodio sa 2:0 golovima Jevtića i Nišića, ali je domaći preko Stamenića u 73. i Mirosavljeva u 77. minutu došao do boda.

>>> S velikim je ambicijama Vojvodina ušla u novo prvenstvo, zabeležila pobedu u prvom kolu i biće zanimljivo videti kako će se snaći na večerašnjem gostovanju Napretku (20.00). Kvota i na keca i na dvojku u Kruševcu je 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    28. jul 2019 | 10:27

    Mister Kokovic budi srecan sto si tu. Da nije tate Mister Djoko ne bi ti bio ni na mapi trenerskoj. Zasto ne kazes kako ti je zabranjeno u Kini da radis!!! Sad si nasao da pricas o spornim momentima, sram te bilo . Cuti, spusti glavu i budi srecan sto si na super ligi. E koliko trenera koji su mnogo elokventnijih pa nemaju srece, mentora ili da ne kazem nekog taticu da budu na ovakvim mestima kao ti ( Sindjelic, Zemun, Vozdovac)

  • Miki

    28. jul 2019 | 11:11

    Ides na gostujuci teren i znas koje su boje dresovi ekipe kojoj gostujes sta ti nije jasno?sta si ocekivao da domacin promeni dresove zbog vas?

  • Zoran

    28. jul 2019 | 10:12

    Čoveče pa vi ste trebali izgubiti minimum 4 gola razlike. Sutnuli ste dva puta na gol i dali dva gola i to jedan poklon odbrane Proletera. O kakvom spornom momentu ti govoriš, možda protivnici igrač ne sme ići u duel sa tvojim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA