≫ 

Partizan može na Spartak iz Moskve, Torino, Rijeku, AEK: Poznati svi potencijalni rivali u plej-ofu!

Klub iz Humske je prešao prvu prepreku, ostaju mu još dve do grupne faze

  • 20
FK Partizan - FC Konahs Key, Konahs Ki Foto: Nikola Tomić

Partizan je preskočio prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu Evrope u vidu Konah Kija iz Velsa, a sada mu sledi dvomeč sa turskom Malatijom.

Ukoliko eliminišu Turke, crno-beli će ući u plej-of, gde ih čeka 13 potencijalnih rivala na žrebu, koji će se obaviti u ponedeljak od 13 časova u Nionu.

Partizan je nosilac na tom žrebu, pa će dobiti na papiru lakše rivale.

Ipak, i tu crno-bele čekaju neke potencijalne mine, poput Spartaka iz Moskve, Torina, AEK-a iz Atine, Rijeke...

Nema sumnje, crno-bele čeka paklen žreb u ponedeljak, a Grobari će se moliti da sreća bude na njihovoj strani i da izvuku nekog od slabijih rivala, poput Moldea ili Arisa, Nefčija ili Bnei Jehude, CSKA iz Sofije ili Zorje Luhansk...

I neka iznenađenja u ovim duelima mogla bi da olakšaju Partizanu put do grupne faze Lige Evrope.

Potencijalni rivali Partizana Foto: Partizan.rs

VIDEO - Magija Partizanovog vunderkinda: Zbog ovoga će ga Evropa dobro zapamtiti!

Nova sezona u najboljoj drugoj ligi na svetu, engleskom Čempionšipu, počinje večeras (20.45) duelom između Lutona i Midlsbroa. Domaćin je ušao iz Lige 1 i ima velike ambicije, kvota na keca je 2,65, dok je dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Luton - Midlsbro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    2. avgust 2019 | 12:36

    Ne može Partizan na nikoga iz ponenutih klubova, turci su bolji tim i tu je kraj za ovaj jadni Partizan. 🤔 Partizan nema novca, upravu, trenera, a o igračima je i suvišno pričati, i tu je tačka za Evropu.

  • Neca_PFC

    2. avgust 2019 | 13:12

    Lepo se Partizan snasao protiv velskog bunkera.Dali smo prelepe golove,Suma igra kao Moreira u svoje vreme,i njegova i Partizanova forma su u usponu.Svaka cast i malom Stevanovicu za Evro golcinu.Jeste da nam je uprava katastrofa,ali opet Savo se za sad pokazao kao dobar trener i lepo je ukomponovao ekipu na pripremama,za sada igramo najlepsi fudbal od svih domacih klubova.

  • Dejo

    2. avgust 2019 | 12:43

    Zaboravili ste jos jednu cinjenicu, to su potencijalni rivali i C.Zvezde. Kad ispadnu od Copenhagena ce da idu nekih od ovih jakih timo i naravno nece ni u Ligu Evrope da udju kao po obicaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA