≫ 

Gde je, šta radi, Stevan Jovetić? Posle pola godine ponovo je u fudbalu!

Povreda prednjih ukrštenih ligamenata je zalečena i bivši igrač Partizana je spreman za sezonu

  • 4

Nakon nove povrede prednjeg ukrštenog ligamenta u aprili, Stevan Jovetić se vratio treninzima sa loptom, do duše, još uvek van ekipe.

Karijera koja je bila predodređena da bude sa puno uspeha i trofeja, na kraju je skrenula u karijeru punu povrede. Crnogorski reprezentativac već ima 29 godina, a ugovor sa Monakom ga veže još dve sezone. Nakon nove povrede lopti se vratio gotovo posle šest meseci.

O povratku nekadašnjeg fudbalera Partizana pričao je selektor reprezentacije Sokolova Faruk Hadžibegić na konferenciji za medije na kojima je saopštio spisak za predstojeće okupljanje i mečeve protiv Bugarske i tsz. Kosovo.

Jovetić sutra ima poslednji sastanak sa lekarima. Od njih će saznati u kakvom je stanju koleno.

- Već trenira sa loptom, iako nije u treninzima sa timom. Medicinski deo oporavka je završen. Verujem da će od proleća konkurisati za nastupe u državnom timu - rekao je Faruk Hadžibegić, selektor reprezentacije Crne Gore.

Spisak Crne Gore za kvalifikacione utakmice:

Golmani: Petković, Mijatović i Dragojević

Defanzivci: Savić, Simić, Tomašević, Lagator, Marušić

Vezisti Vukčević, Jovović, Vešović, Janković, Šćekić, Kosović, Hakšabanović, Savićević, Hočko

Napadači: Boljević, Mugoša i Bećiraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naingolan

    25. septembar 2019 | 23:06

    Stevan Jovetic je bio takav talenat da ne mogu da verujem da nije zavrsio u realu ili barsi, decka sam gledao od omladinaca..Jeste da je dosao do sitia ali nije se nesto naigrao ali je i tamo imao povrede, tako da su 90% povrede ucinile to da nije medju 10 napadaca na svetu..

  • qq

    25. septembar 2019 | 22:33

    A sta je sa onim nesretnim Milinkovic Savic???Promenismo trenera zbog njega i sta smo sa njime postigli? Nudio mu Mancester 80 milki i on kao mece oce vise i jace e pa oces k... sada ne vredi ni 10

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA