Bez Matića i Jovića, sa igračima Zvezde i Partizana: Tumba pretumbao spisak za Litvaniju i Paragvaj

Spisak selektora Srbije pretrpeo je značajne izmene u odnosu na prethodne mečeve

  • 64
Ljubiša Tumbaković Foto: Marko Jovanović

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u oktobru očekuju dve utakmice, jedna prijateljska i druga kvalifikaciona,a selektor Orlova Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača na koje će računati protiv Paragvaja i Litvanije.

Srbija će pomenutu južnoameričku selekciju dočekati u Kruševcu 10. oktobra, dok će Orlovi četiri dana kasnije protiv Litvanije igrati meč 6. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Kvalifikacija koje su praktično izgubljene i čiji finiš će više proći u uigravanju tima za plej-of Lige nacija koji je na programu u martu naredne godine.

Podsetimo, Srbija će gostovati Norveškoj ukoliko ova skandinavska selekcija ne izbori EP kroz pomenute kvalifikacije. Otuda i ne čudi što je Tumbaković napravio određene izmene u odnosu na prethodni spisak. One glavne su da su se u tabor Orlova vratili Andrija Pavlović, Nemanja Gudelj, Nemanja Miletić,a tu je i Milan Pavkov koji je prethodno okupljanje propustio zbog povrede.

Nema Nemanje Matića i Luke Jovića, kao ni Spajića ni Nastasića, dok se Tumbaković odlučio da na spisak uvrsti i defanzivca Crvene zvezde Nemanju Milunovića koji je dres Srbije nosio u mandatu Slavoljuba Muslina.

Evo i spiska:

Golmani: Dmitrović, Rajković, Radunović

Odbrana: Miletić, Gobeljić, Kolarov, Mladenović, Milenković, Nikola Maksimović, Mitrović, Milunović

Sredina terena: Milivojević, Lukić, Nemanja Maksimović, Gudelj, Gaćinović, Kostić, Radonjić, Tadić, Ljajić, Milinković-Savić

Napad: Mitrović, Pavkov, Pavlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    30. septembar 2019 | 12:12

    Вратио Андрију Павловића, а заборавио Данијела Алексића, убедљиво најбољег играча првенства Турске. Срамота! Све неке везе и комбинације.

  • Cokoloko

    30. septembar 2019 | 12:32

    Ja kao navijac Partizana se nadam da se Nemanja Miletic nece odazvati ovom samoproglasenom strucnjaku jer podsetimo se pre debalka u prosloj utakmici sta je samoproglaseni strucnjak izjavio o Partizanu i igracima.... "niko ne vredi".... e pa sad ti Tumbo moj ne vredi ni Ronaldo vise... e ali obavezno Dmitrovica ostavi na golu, po tvom strucnom misljenju on je bolji od Rajkovica a pogotovo od Stojkovica koji isto ne vredi nista.... ccc Tumbo sahranjujes nas kao niko do sad!!

  • Mix

    30. septembar 2019 | 12:09

    E ovaj ce nas tek unistiti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA