≫ 

Transferi: Buran dan u Humskoj, "penis afera" uzdrmala Španiju!

Pratite šta se dešavalo tokom dana

  • 4

Za nama je još jedan uzbudljiv dan na transfer pijaci, gde je bilo svega i svačega. Pogledajte i sami u nastavku šta su bile najvažnije veti dana.

Najvažnije transfer vesti dana:

* Filip Kljajić napustio Partizan

* Malaga suspendovala trenera zbog "penis afere"

* Partizanu ponuđen bivši igrač Zvezde

* Duško Tošić napustio Kinu i vratio se u Tursku - novi klub srpskog igrača je Antalijaspor

* Aleksandar Kolarov produžio ugovor sa Romom do leta 2021. godine

* Iskomplikovao se transfer Kavanija u Atletiko Madrid

* Vajnaldum ne želi da napušta Liverpul

* Real šalje mladu zvezdu u Hetafe

* Petar Orlandić novi igrač Spartaka iz Trnave

* Munes Dabur potpisao za Hofenhajm posle sezone provedene u Sevilji

* Deni Drinkvoter pozajmljen Aston Vili

* Stefan Šćepović napustio Jagjeloniju i potpisao za japanskog prvoligaša Šonana.

* Mario Gece na leto odlazi iz Dortmunda

* Liverpul dobio 94 miliona evra po sezoni od Najkija - da li je to prvi korak ka dovođenju Embapea?

* "Zlatni Orlić" Staniša Mandić se iz Zrinjskog sa pozajmice vratio u norveškog drugoligaša Sogndala

Tok događaja pratite u nastavku

23.20 - Filip Kljajić napustio Partizan

Filip Kljajić Filip Kljajić; Foto: partizan.rs

Golman crno-belih je otputovao za Japan, gde će nastaviti karijeru u drugoligašu Omiji. Detaljnije o transferu OVDE.

21.15 - Malaga će morati u potragu za novim trenerom zbog "penis afere"

Na društvenim mrežama je osvanuo eksplicitan video Viktora Sančeza del Amoa, na kojem pokazuje penis. On je nedavno imao sukob sa vlasnikom kluba katarskim biznismenom i šeikom Al-Tanijem, i odmah posle ove "penis afere" klub ga je suspendovao, pa će klub iz Malage uskoro najverovatnije da potraži novo rešenje.

20.15 - Iskomplikovao se transfer Kavanija u Atletiko Madrid

Crvena zvezda, Psg Foto: Tanjug/AP

Delovalo je kao završena priča, ali će odlazak Edinsona Kavanija iz PSŽ-a biti teži nego što se očekivalo.

Iako je Urugvajac odlučan da zaigra za ekipu Dijega Simeonea, ali PSŽ prema informacijama Marke ne želi da ga proda rivalu koji im je potencijalni konkurent u napadu na Ligu šampiona. Iako PSŽ u osmini finala igra protiv Dortmunda, a Atletiko protiv Liverpula, u Parizu ništa ne žele da prepuštaju slučaju i spremni su čak i na to da izgube Kavanija bez obeštećenja, jer mu na leto ističe ugovor, samo da ne bi pojačali mogućeg konkurenta u četvrtfinalu ili daljoj završnici Lige šampiona.

20.05 - Benevento doveo napadača SPAL-a za 2.5 miliona evra

Gabrijele Monćini se seli u Benevento. Spal ga je prodao za 2.5 miliona evra u prvoplasirani tim Serije B, koji želi da se vrati u najviši rang italijanskog fudbala.

19.55 - Real šalje na pozajmicu Brahima Dijaza.

Real je prihvatio da pošalje mladog fudbalera na pozajmicu, čak ga i uverava da je to za njega dobar potez, ali fudbaler je odlučan da čeka svoju šansu na Santjago Bernabeu.

19.30 - Rajan Bruster je igrač Svonsija. Liverpul je talentovanog ofanzivca poslao među "Labudove" na pozajmicu. O ovom momku se pisalo prethodnih dana kao pojačanju.

19.01 - Vajnaldum ne želi da napušta Liverpul

Kilijan Embape, Đorđino Vajnaldum Vajnaldum u duelu sa Embapeom; Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Engleski mediji počeli su da šire paniku među navijačima Liverpula da bi jedan od motora Klopove "mašine", holandski vezista Đorđino Vajnaldum mogao da napusti Enfild, pošto ulazi u poslednjih 18 meseci ugovora. Međutim, prema novim informacijama sa "Ostrva", Vajnaldum ističe da je srećan u Liverulu i spreman je za razgovore povodom obnavljanja ugovora.

18.35 - Milan prodaje Kaldaru

Rosoneri su odlučili da prodaju štopera koji često ima problema sa povredama. Najverovatnija destinacija je Atalanta, gde je i počeo karijeru.

17:40 - Gotovo! Petar Orlandić postao novi igrač Spartaka iz Trnave

Bivši napadač Zvezde objavio na Instagramu fotografiju sa dresom novog kluba.

- Mir božiji, Hristos se rodi! Zahvalan sam što na ovaj dan postajem deo velikog kluba - napisao je Orlandić uz dres Spartaka iz Trnave u ruci.

17:15 - Partizanu ponuđen bivši napadač Zvezde, poznat po svojoj burnoj prošlosti.

Detaljnije o svemu i kakav je odgovor crno-belih možete pročitati OVDE.

16.30 - GOTOV POSAO! Dimitrij Skopincev je postao igrač Dinama iz Moskve. Bilo je priče da će igrač Krasnodara u Zenit, ali je umesto toga prešao u prestonicu Rusije.

16.13 - Barselona je ponudila 10 miliona evra Dinamo Zagrebu za Danija Olma! Barsa je ovim potezom totalno potcenila klub sa Maksimira koji za talentovanog Španca traži najmanje 40 miliona evra.

15:46 - ZAVRŠENO: Napadač Sevilje Munas Dabur (27) novi je igrač Hofenhajma, potvrdila su oba kluba. Izraelac je tako posle samo sezone napustio Andalužane za koje je na 9 utakmica postigao tri gola. Sevilja ga je platila 15 miliona evra Red Bulu, a prodaje ga, prema navodima medija, za 11 miliona Nemcima.

15:30 - Pini Zahavi odnedavno brine o karijeri napadača Palasa Vilfreda Zahe, i već je prionuo da svom novom klijentu pronađe "klub po meri", pošto ovaj želi iskorak i sredinu gde će moći da napada trofeje. Ni manje, ni više, Zahavi je Zahu ponudio Bajernu! Stvar je tek na početku, daleko od realizacije, ali imajući u vidu Zahavijev rejting, ne bi nas čudilo da Engleza uskoro vidimo u Minhenu.

15:09 - Juventus je zaintersovan za Mančesterovo krilo Tahita Čonga (20), Holanđanina rođenog na Kurasaou, od oca Kineza i majke Indijke. Momak igra za rezervni sastav Junajteda, ali ne prolazi nezapaženo, a Juve je baš "zagrizao". Ostalo mu je još pola godine ugovora sa "Đavolima", što želi da iskoristi italijanski gigant, pa pored plate od 41.000 evra nedeljno, nudi fudbaleru i "masan" bonus samo kako bi rekao "da".

14:58 - U međuvremenu pojavila se još jedna informacija vezana za Čelsi. Nakon uvida engleskih medija u "knjige" londonskog kluba, otkriveno je da je Čelsi platio čak 31 milion evra Antoniju Konteu za jednostrani raskid saradnje!

14:51 - ZAVRŠENO: Deni Drinkvoter (29) je i zvanično novi igrač Aston Vile pošto je prošao preglede i poptisao ugovor o pozajmici do leta. Drinkvoter je i dalje na platnom spisku Čelsija koji ga je angažovao 2017. goidne.

14:20 - ZAVRŠENO: Aleksandar Kolarov nagrađen je za odlične partije u Romi novim ugovorom, o čemu se već pisalo, ali sada je i zvanično. Tako će srpski fudbaler ostati na "Olimpiku" do juna 2021. godine.

- Želim da se zahvalim klubu za produženje ugovora, to je velika stvar za mene - rekao je Kolarov za klupski sajt.

14:15 - Predstavnisi Čelsija gledali su u ponedeljak levog beka Atalante Robina Gosensa koji je sa saigračima demolirao Parmu 5:0. Belgijanac je interesantan Plavcima, čak je bio i strelac na pomenutom meču, pa su Lampardovi saradnici imali šta da vide. Čelsi priprema teren za jun, pošto sprema Emerson Palmieri i Markos Alonso pod upitnikom za narednu takmičarsku kampanju.

13:41 - Srpski fudbaler i bivši reprezentativac Duško Tošić (34) narednih dana postaće novi igrač Antalije, prenose turksi mediji. Tošić je nakon godinu i po dana napustio Gvangdžo, spekulisalo se o njegovom povratku u Zvezdu, ali je izbarao tursku kao narednu stanicu u karijeri. Više o ovoj priči OVDE.

13:21 - Fudbaler Čelsija Deni Drinkvoter (29) nalazi se na pregledima u Aston Vili. Član šampionske postave Lestera iz sezone 2015-2016. nije se snašao u Čelsiju koji ga je platio 40 milona funti, a sada će kao pozajmljen igrač u tabor ekipe iz Birmingema.

13:15 - Bivši mladi reprezentativac Srbije Staniša Mandić napustio je ekipu Zrinjskog, u kojem je igrao kao pozamljen igrač Sondgala, gde će nastaviti karijeru.

Više o transferu OVDE.

 
 
 
View this post on Instagram
Hvala na svemu! @hsk.zrinjski #77A post shared by SM7 (@s_mandic7) on

13:10 - Da li je to Liverpul pripremio teren za dolazak Kilijana Embapea? Englezima je od 1. januara počeo da teče sponzorski ugovor sa kompanijom "Najki", o tome više možete čitati OVDE, a s tim u vezi već su počele spekulacije da ulazak američke kompanije na "Enfild" samo prvi, ali važan korak ka dolasku Kilijana Embapea iz PSŽ-a. Podsećamo, Embape je jedno od zaštitnih lica "Najkija".

12:38 - Legendarni golman Bajerna Oliver Kan zvanično je promovisan u člana uprave Bajerna, pošto je još 1. januara postavljen na tu funkciju. Ideja čelnika Bavaraca je da Kana pripreme za ulogu izvršnog direktora kada Karla Hajncu Rumenigeu istekne ugovor 2021. godine.

11:42 - Napadač San Lorenca Adolfo Gajič (20) na pragu je prelaska u redove Briža, čiji su predstavnici na pregovorima u Dohi sa Argentincima. Belgijanci su spremni da ponude 13.5 miliona, druga strana traži 15, ali prema navodima medija dogovor je blizu, jer su kompromis procenti za San Lorenco za narednu prodaju Gajiča.

11:34 - Višegodišnji simbol Borusije Dortmund Mario Gece (27) na leto će napustiti taj klub, drugi put u karijeri. Ovu informaciju preneo je dobro informisani Bild. Gece niej voljan da produži ugovor, pa će na leto izabrati novu sredinu. Junak Nemaca sa Mondijala 2014. u dva navrata je nosio dres "Milionera" - od 2009-2013 i od 2016.

11:21 - Stefan Šćepović (29) se nije skrasio ni u Jageloniji, gde je proveo samo pola sezone, pošto je pre toga šest meseci bio na oporavku posle teške povrede kolena (operacija prednjih ukrštenih ligamenata). Njegova naredna stanica u karijeri je Japan, i to prvoligaš Šonan. To će starijem od braće Šćepović biti već 15. klub u karijeri.

Stefan Šćepović Stefan Šćepović u dresu Seltika Foto: Profimedia

10:54 - Brajton, Kristal Palas i Norič žele igrača iz Tanzanije, Mbavanu Samatu (27), koji trenutno brani boje Genka. Samata je ove sezone na 20 utakmica postigao 7 golova.

10:50 - Njukasl se raspituje za defanzivca Sampdorije, Gambijca Omara Kolija (27). Svrake, takođe, u iskusnom Brajtonovom napadaču vide opciju za naredni period. Za Mareja je zainteresovana i Aston Vila.

10:47 - Mančester siti privodi kraju transfer Lajama Smita (17) iz Kilmarnoka, za obeštećenje od 200.000 funti.

10:45 - Kristal Palas razmtara dve opcije za prelazni rok, u pitanju su pozajmice napadača Mičija Bačuaija iz Čelsija i Čenka osuna iz Evertona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    7. januar 2020 | 21:04

    Uhhhh!!!!! Pomislio sam Kavani kod grobara.

  • Uzu

    7. januar 2020 | 23:06

    Što se Kavanija tiče, stvarno ne kapiram razmišljanje ljudi iz psž-a. Neće da ga prodaju konkurentu u ligi šampiona, pa zar očekuju da će Kavani otići u neki mali klub?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA