≫ 

Degenek: Krivo mi je što se sada potencira to pranje ruku!

Štoper Zvezde ističe da je svakodnevno održavanje higijene nešto što bi uvek trebalo da se radi, a ne samo sada kada je na snazi pandemija

  • 4

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek gostovao je na Zvezda TV, gde je govorio o situaciji koju je izazvao virus korona, ali i kako bi trebalo ljudi da se ponašaju u karantinu.

Naravno, gostovao je u nešto drugačijem izdanju nego što smo navikli da gledamo - putem "skajpa", što je i logično gledajući trenutnu situaciju.

Tom prilikom je, kizmeđu ostalog, rekao:

- Sa sportske strane, svi imamo dovoljno vremena da radimo sve. Deca koja su mlađa, njima je najbitnije da trenutno prate školu. To je na prvom mestu. Zatim da se radi i u kući. Ima dosta prostora da se sve mišićne grupe aktiviraju. Van toga, aktivirajte i svoj mozak. Učite, pišite, čitajte... Gledajte na internetu neke stvari, istražite. Da bi malo pametniji bili svi mi koji sutra izađemo iz kuća i počnemo normalno da živimo - rekao je Degenek i dodao:

- Malo mi je krivo što se sada potencira to pranje ruku, pranje ruku, pranje ruku. To su stvari koje svaki dan radimo, da održavamo higijenu. Da nismo kao deca od tri godine koja uđu u blato pa dođu kući i uzmu sendvić. Ruke moramo da peremo posle svega.

Degenek vreme u karantinu provodi sa devojkom koja mu pomaže u svemu, a galeriju njenih fotografija možete pogledati ispod:

Video: Borjan sa maskom na licu poslao poruku protiv nevidljivog protivnika: Moramo da budemo jaki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EXE

    25. mart 2020 | 12:13

    Koga briga vise za Degeneka? 10 post za njega u 2 dan. Ko je on? Zasto ne pisete o devojcici koja je ostala bez kuce i porodice zbog pozara? Zasto ne reklamisete nju da bi donirali ljudi? BakaPrase 120.000din donirao, Marija Serifovic od koncerta donira novac. O tome ne? Samo o degeneku

  • ty

    25. mart 2020 | 14:31

    Ovaj lik nije shvatio da sada mora da pere ruke svaki put kada dodirne bilo kakvu povrsinu koju je mogao da dodirne neko drugi. Klasican fudbaler.

  • zoran

    25. mart 2020 | 12:51

    kad će više proći ovo pranje ruku jer se više izdržati ne može,istanji kožu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA