≫ 

Posle Zvezde se ne bojim ničega, mogu na Marsu da igram: Defanzivac Srbije o pritisku u novom klubu

Mladenović poredio igranje na Marakani i taj pritisak sa onim koji ga očekuje u Legiji

  • 2
Fudbal, Utakmica Srbija Litvanija Mladenović u dresu reprezentacije Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Filip Mladenović dao je jedan intervju za poljske medije gde je nedavno napravio prelazak iz Lehije Gdanjsk u Legiju iz Varšave!

Mladenović se u glavni grad Poljske preselio kao slobodan igrač, jer mu je ugovo sa prethodnim klubom istekao, a objasnio je zašto je izabrao baš Legiju. Iako je imao i drugih ponuda.

- Od samog početka osetio sam da je Legija najbolje rešenje. Čekao sam na tu ponudu već neko vreme. Кad smo sedili za stolom, vrlo brzo smo se složili. Na primer, imao sam ponudu Krila Sovjetova, ali me istočni pravac nije zanimao. Bila je i ponuda AEK-a iz Atine, kao i finansijski jaka iz Katara, ali ima vremena za arapske zemlje - rekao je Mladenović i dodao:

- Želim da se borim za titule, da igram za reprezentaciju Srbije. A za to imam priliku kao igrač Legije. Klub sa takvim navijačima i uslovima mora svake godine da igra bar Ligu Evrope.

Na konstataciju da je pritisak sada veći, Mladenović se dotakao i Crvene zvezde za koju je igrao i koja ga je takođe htela u poslednja dva prelazna roka.

- Bio sam u klubovima sa velikim ambicijama. Crvena zvezda i BATE Borisov su najveći timovi u Srbiji i Belorusiji. Pritisak je bio i u Кelnu. Međutim, nakon avanture sa Crvenom zvezdom, gde su navijači neverovatni, ali i veoma zahtevni, čak mogu da igram i na Marsu. Ne bojim se ničega - jasan je Mladenović.

Podsetimo, Mladenović je u Zvezdu stigao iz čačanskog Borca 2011. godine, da bi na zimu 2014. otišao u BATE Borisov. Zatim je igrao i za Keln i Standard pre nego što je 2018. krenuo put Poljske. Za reprezentaciju je upisao 10 mečeva.

>>> Zenit je „viđen“ za duplu krunu – titulu je obezbedio, a danas (16.00) u finalu Kupa Rusije igra sa drugoligašem Himkijem koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,30, a dupla šansa 1X 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki – Zenit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA