≫ 

Kuman kaže da je sve u redu, a igrači Levantea tvrde: Fudbaleri Barselone uopšte nisu komunicirali

Šta se to dešava u španskom velikanu?

  • 0
FC Barselona - FK Dinamo Kijev Foto: Tanjug/AP

Odavno u Barseloni nije bila gora atmosfera nego što je to slučaj ove sezone. Rezultati su takvi da prate čitav sumorni tok u Kataloniji, a ništa bolja situacija nije ni pred Barsin predstojeći derbi okršaj sa Real Sosijedadom.

Strateg španskog velikana, Ronald Kuman kao da pokušava da otera maglu i rečima pomiri svoje fudbalere. Čini se, pak, da mu retko ko veruje.

- Atmosfera u timu je dobra, kako na treninzima, tako i na utakmicama. Ne vidim nikakav problem među igračima - tvrdi holandski stručnjak.

A da li je baš tako? Ukoliko pitate fudbalere Levantea, sa kojima je Barsa igrala poslednji duel u španskoj Primeri - nije.

- Dok su bili na terenu, fudbaleri Barselone nisu ni pričali među sobom. Nešto malo su dogovarali dok su bili prekidi i to je bilo to - kažu izvori iz ovog španskog prvoligaša za španski Sport.

Ista stvar viđena je i u tunelu nakon susreta.

- Posle meča u tunelu je bila mrtva tišina. Niste mogli ništa da čujete. Čak ni reč, ni usklik što su nas pobedili. Bilo je to veoma čudno - zaključuje ovaj list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA