≫ 

Pomračenje bivšeg igrača Partizana: Ušao u 93, skrivio penal u 95. i sprečio Đurđevića da bude heroj

Neće Valijente po dobrom pamitit duel sa Leganjesom

  • 0
Uroš Đurđević Printskrin: Streamja

Srpskog napadača Uroša Đurđevića sekunde su delile od epiteta junaka derbija Segunde između Sportinga iz Hihona i Leganjesa, ali je njegov gol u 86. minutu "poništen" 10 minuta kasnije zbog penala za goste - 1:1 (0:0)!

I sam Đurđević je imao priliku da svoj 10. gol u šampionatu postigne iz penala. Golman Leganjesa mu je pročitao šut, ali je Srbin pokupio odbijenu loptu za veliko slavlje domaćina.

Međutim, u 95. minutu Leganjes je takođe dobio penal nakon što je faul u skoku napravio Mark Valijente - takođe nekadašnji igrač Partizana kao i Đurđević.

Valijente je oborio Borhu Bastona, ovaj je potom preuzeo odgovornost i u poslednjim trenucima meča pogodio je za bod Leganjesa.

Zanimljivo, Valijente je samo dva minuta ranije ušao u igru upravo umeso Đurđevića, a vredi pomenuti da je poslednjih pola sata za domaćina igrao i Nikola Čumić koji je na pozajmici iz Olimpijakosa.

Sporting sada ima 32 boda i na 5. je mestu, Leganjes bod više na šetvrtom, dok su se Espanjol i Majorka već izdvojili sa 42 i 41 bodom. IZmeđu je Almerija koju predvodi Umar Sadik sa 38.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA