≫ 

Musolinijev praunuk "kuca na vrata" prvog tima Lacija

Romano tek što je napunio 18 godina, a u klubu smatraju da bi u u narednih nekoliko godina mogao da bude okosnica prvog tima

  • 3
Irriducibili, navijaci, navijacka grupa, FK Lacioa, FC Lazio Foto: CIAMBELLI / Sipa Press / Profimedia

Zanimljiva vest stiže nam iz Italije - Romano Florijano Musolini, praunuk fašističkog diktatora Benita Musolinija, kuca na vrata prvog tima Lacija!

Romano je nedavno napunio 18 godina i već je prebačen da igra Primaveru za "nebeskoplave", a italijanski mediji ističu da je u pitranju momak u kog se u omladinskoj školi Lacija kunu.

Igra na poziciji desnog beka, mada može da pokrije kompletnu desnu stranu (slično kao, na primer, Darko Lazović), a sin je Benitove unuke Alesandre Musolini.

Njegov deda Romano je treći Dučeov sin i nema sumnje da Romana na svakom koraku prati to prezime Musolini - mada, kako sam kaže, interesuju ga samo škola i fudbal.

Međutim, postaće umapćeno i to da je sa majkom Alesandrom prošle godine učestvovao u jednom italijanskom šou programu pod nazivom "Ples sa zvezdama."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    2. februar 2021 | 16:47

    I gde ce drugo nego u Lacio.

  • Prrr

    2. februar 2021 | 17:19

    Samo peglaj!!I pooozz za kevu!

  • Pp

    2. februar 2021 | 18:59

    Pa gledajući na osnivače i reprezentativce NDH iz FK Gradjanskog od kojih je osnovan Partizan i obzirom na to da je Tudjman bio predsednik JSD Partizan, realno bi se najbolje osećao u Partizanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA