Nejmar: Nikad neću prestati da partijam, poludeću ako se fokusiram samo na fudbal

Brazilac u intervju za Marku otkrio da ne namerava da prestane sa žurkama

  • 1
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Već nekoliko godina unazad Nejmar se "povredi" krajem februara i početak marta provede u svojoj domovini. Nekim čudom, obično je to period kada je u Brazilu doba karnevala i "slučajno" se zadesi i rođendan njegove sestre.

Ove godine, PSŽ je promenio trenera i novi šef stručnog štaba je Argentinac, Maurisio Poketino. Poketino je izjavio da će razmisliti o tome da li će dozvoliti Nejmaru da ode u Brazil na proslavu rođendana sestre.

- Videćemo kada dođe vreme za to. Današnje generacije vole da imaju opciju izbora, vole da ih saslušaš. Nekad morate da diskutujete i pregovarate jer se ništa ne dobije izbegavanjem stvari. - poručio je Poketino u nedavnom intervju.

Nakon što je produžio ugovor s PSŽ-om, priče o dolasku Mesija u "grad svetlosti" su se još više podgrejale širom Francuske i ostatka sveta.

U razgovoru za "Marku", Nejmar je upitan o tome kakav odnos ima sa mlađom zvezdom svetskog fudbala, Kilijanom Embapeom.

- Mi imamo odnos kao braća, ja sam stariji, on je mlađi brat. On je naš zlatni dečko, ja ga zovem tako jer ima ogromno srce.

- Kakve kvalitete poseduje - nepotrebno je pričati, sve se vidi. Samo želim da bude srećan, jer kada je srećan, on najviše pruža timu.

Podsetimo, ukoliko bi Mesi došao u Pariz, to bi značilo da će Embape najverovatnije morati da napusti ovu ekipu.

Nakon razgovora o Parizu, saigračima... Došlo je pitanje koje najviše i zanima njegove fanove. Da li će nastaviti da organizuje žurke, odnosno da partija?

- Ovo je veoma neobična tema, jer ko ne voli da ide na žurke? Svi vole da se zabavljaju, svi vole da izlaze s prijateljima, porodicom. Znam gde mogu da idem, znam kada mogu da idem, što je totalno suprotno od onoga što ljudi misle da sam nezreo.

- Ako ostanem fokusiran samo na fudbal, mislim da ću poludeti. To je razlog zašto nikad neću prestati da partijam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    8. februar 2021 | 11:36

    Zato ćeš zauvek ostati u senci Mesija i Ronalda i zato nikad ništa nećeš osvojiti sem te farmerske lige..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA