Partizan zakazao prijateljski meč: Crno-beli na terenu u ponedeljak, šansa za rezerviste i omladince

U sastavu će biti igrači koji ili nisu imali dovoljnu minutažu ili se vraćaju iz povreda, kao i najtalentovaniji momci iz akademije crno-belih

  • 1
FK Partizan - FK Rad Foto: Marko Jovanović

Posle dana odmora, koji su apsolutbo zaslužili zbog dobre igre i pobede nad Napretkom u subotu (3:0), fudbaleri Partizana su danas nastavili sa treninzima i pripremom za narednu utakmicu protiv Novog Pazara u Superligi (petak, 16.30).

Deo igrača, koji je imao malu ili nikakvu minutažu sa Kruševljanima danas će odigrati kontrolni meč sa filijalom Teleoptikom.

Od prvotimaca u sastavu crno-belih će se naći Bojan Ostojić, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Nikola Štulić, Marko Živković, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Aleksandar Lutovac, koji su, rekosmo već, ili bez minutaže ili izlaze iz povreda.

U sastavu će se naći i Nikola Čolić i Denis Stojković, koji su odbili zimske pozajmice, ali će ipak dobiti priliku da koliko toliko ostabnu u ritmu mečeva.

Pride, Stanojević će, kako je i rekao tokom priprema u Turskoj, u sastav uvrstiti i momke koji su prošli zimske pripreme - Aleksu Purića, Mihajla Petkovića, Vanju Vlahovića, Sameda Baždara, Marka Milovanovića, kao i štopera iz omladinske selekcije - Mateju Đorđevića, koga struka crno-belih takođe želi da proveri i isprati.

Utakmica se igra od 15.30 časova, u sportskom centru crno-belih u Zemunu.

(Teleghraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA