≫ 

Selektor Irske upisao negativan rekord protiv Srbije, pa besneo na sudiju zbog penala

Keni smatra da je Masa morao da svira penal za Irce na početku drugog poluvremena

  • 4
Stiven Keni Printskrin: Youtube/Fudbalski savez Srbije

Neće Stiven Keni, selektor reprezentacije Repubike Irske, po dobrom pamtiti gostovanje protiv Srbije - jer je zbog poraza (3:2) u negativnom kontekstu ušao u istoriju nacionalnog tima!

Keni je prvi menadžer još od 1971. godine i Mika Migana koji nije pobedio u devet uzastopnih mečeva (Migan od 1969. do 1971. nije slavio na 12), a posle utakmice na Marakani žalio se na nedosuđen penal početkom drugog poluvremena.

Podsetimo, Stefan Mitrović je bio u duelu sa Aronom Konolijem koji su tražili od Italijana Mase da pokaže na belu tačku, mada je usporen snimak pokazao da faula nije bilo.

- Bili smo odlični prvih 25 minuta, ali smo potom primili taj gol u finišu poluvremena. Zatim na početku drugog nismo dobili penal, mada smo posle gledali i shvatili da je on postojao. Bilo je očigledno. Da  smo dali gol za 2:1, sigurno ne bi izgubili. Ne kažem da bi pobedili, ali se ovakav meč ne gubi ako povedeš sa 2:1 u tom trenutku - rekao je Keni na konferenciji.

Nešto ranije, selektor Iraca je dao izjavu i za tamošnje medije.

- Naš igrač je prošao, korner nije bila ocpija, već penal. Zašto nema VAR-a? Kako je moguće da na nekim utakmicama ima VAR, a na nekima ne? To ne razumem. Kao i to što smo primili tri gola u ovakvom meču. To ne mogu da verujem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarkov Dragan

    25. mart 2021 | 08:46

    A ne pominješ da si oba gola dao zbog naših grešaka a pogotovo drugi!I da to nije bilo pretrpio bi katastrofu.

  • Nešo

    25. mart 2021 | 10:25

    Smešno je vaditi se na nepostojeci penal. U svim segmentima igre Srbija je bila bolja i samo vas je sreca spasila katastrofe ...

  • Ciganin 1976

    25. mart 2021 | 08:55

    Penal je bio. Po pravilima kada odbrambeni igrac IZBIJE LOPTU a napadac padne ko Bosko Buha TO JE TO !!! Koji DEBIL, Boze me sacuvaj !!! 🙄😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA