≫ 

Juventus da časti Darka Lazovića: Kako je Srbin jednim potezom uništio Napoli i "odveo" Juve u LŠ

Strašna blokada Lazovića u 75. minutu, pri rezultatu 1:1

  • 3
Darko Lazović Printskrin: Youtube/Serie A

Juventus ima 15 miliona razloga da časti srpskog reprezentativca Darka Lazovića koji je igrom slučaja najzaslužniji što su crno-beli iz Torina izborili plasman u Ligu šampiona!

Lazović je sa Veronom u nedelju veče gostovao Napoliju i njegov tim je izvukao 1:1. Iako im taj bod nije ništa značio, odigrali su pošteno i koštali su Napolitance najelitnijeg takmičenja.

Domaćin je poveo u 60. minutu preko Rahmanija, inače bivšeg igrača Verone, da bi gosti u 69. izjednačili preko Faraonija i tako šokirali Napoli koji je najbolju priliku za trijumf potom imao šest minuta kasnije.

Tada je na scenu stupio pomemuti Lazović koji je u 75. minutu, na dva-tri metra od gola, izblokirao šut Bakajoka posle kog bi lopta skoro sigurno završila u mreži. Pogotovo što je golman Verone Pandur već krenuo na drugu stranu.

>>> Denver je izgubio u prvom meču plej-of serije od Portlanda, a večeras (04.00) če Nikola Jokić i ekipa pokušati da uzvrate udarac - kvota na keca je 1,80, na novu pobedu Portlanda 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Portland.

Momenat kada Lazović blokira Bakajoka i sprečava vođstvo Napolija, odnosno časti Juventus koji je zbog trijumfa u Bolonji završio sa bodom više od Napolitanaca, možete pogledati od 2.47 na video snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    24. maj 2021 | 08:57

    sve same namestaljke pa nije se to desilo samo u italiji vec u svim ligama evrope sve nemoguci rezultati kome je potrebno on gubi na njegovo mesto upada ekipa koja po statistici neke minimalne sanse ima moze da se desi na 1-2 utakmice ali ne na 30 - 50 u zadnjih 2-3 kola pri kraju

  • РВ

    24. maj 2021 | 11:13

    Може ли ишта да се одигра без нас Срба? Тешко, ма немогуће. Е он му је помогао таман онолико колико сам и ја. Јагодина и Борац из Чачка су међу најпоштенијим клубовима у читавој Европи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA