Umetnost Brazilaca začinio Nejmar: Poleteli na startu Kopa Amerike, posle Venecuele uništili i Peru

Četiri gola "spakovali" su Kanarinci nesrećnom rivalu i deluju kao jedni od glavnih favorita za pehar

  • 0
Fudbalska reprezentacija Brazila - Brazil

Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Brazila igraju zaista prelepo na startu Kopa Amerike. Zemlja koja je možda i najpoznatija po fudbalu na južnoameričkom kontinentu ponovo je pokazala fantastičnu igru minule noći, kada je bez ikakvih problema savladala tim Perua. Samim tim, potvrdili su da se nalaze u odličnoj formi i da su jedni od glavnih favorita za osvajanje takmičenja koje se inače i održava u njihovoj državi - 4:0 (1:0).

Ovom pobedom faktički su obezbedili prolazak u dalji tok nadmetanja, što i nije toliko teško ostvariti, pošto nakon uvodne faze ispada samo poslednjeplasirani tim. Naravno, reprezentacija u "žutom" juri da obezbedi što lakšeg rivala i žreb ka finalu.

Prvi pogodak postigao je Aleks Sandro još u 12. minutu, da bi se potom u drugom poluvremenu dogodio potpuni potop Perua. Prvo je mrežu zatresao Nejmar u 68. minutu, Everton Ribeiro je matirao golmana u 89. minutu, dok je Rišarlison stavio "tačku na i".

Treći gol bio je naročito impresivan, pošto smo na delu videli pravo fudbalsko umeće Brazilaca. Nejmar je na sredini akciju otvorio duplim pasom sa Ribeirom, pas na stranu poslao je ka Rišarlisonu, koji je loptu vratio u sredinu, a na nju je naleteo Ribeiro i završio odličnu akciju.

 

Videćemo da li će Brazil nastaviti sa dobrim partijama i u nastavku i "tempirati" formu za onda kada to bude bilo najvažnije. Za sada deluju izuzetno moćno.

Video: Firmaši zapalili Novi Sad: Spektakularna bakljada i vatromet navijača Voše o kojoj se priča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA