≫ 

Novi Pazar izašao u susret: Odložen meč Čukaričkog, tim sa Brda može da se spremi za Evropu

Čukarički u sredu igra meč protiv Sumgaita u kvalifikacijama za Ligu Konferencija na Banovom brdu

  • 2
FK Čukarički Foto: MN Press

Čukarički je poslao molbu kako bi se meč sa Novim Pazarom u drugom kolu Superlige Srbije odložio zbog obaveza u Evropi, na šta su Pazarci odgovorili pozitivno.

Zahtev je prihvaćen, pa će Pazar i Čukarički snage odmeriti u naknadno određenom terminu, zavisno od evropskih obaveza i superligaškog kalendara. Iz FSS stigao je dopis da je utakmica odložena u interesu fudbala u Srbiji zbog eventualnog povećanja broja bodova na UEFA listi koeficijenata. Ionako nepovoljan žreb za Pazar na početku ove sezone sada će biti još teži. Podsećamo, Pazar u trećem kolu gostuje Proleteru u Novom Sadu, zatim dolazi Partizan, a posle toga imamo još dva gostovanja i to Voždovcu i Vojvodini - stoji u saopštenju kluba iz Novog Pazara.

Čukarički u sredu igra meč protiv Sumgaita u kvalifikacijama za Ligu Konferencija na Banovom brdu, dok sedam kasnije ide za Azerbejdžan, tako da su zatražili promenu termina u domaćem prvenstvu kako bi što bolje pripremili za gostovanje.

Video: Najteža VAR odluka od početka sezone: Sudiji Minakoviću vraćali snimak 22 puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA