≫ 

Terzić: Ponosan sam na Zvezdinu decu

Generalni direktor crveno-belih blista posle ubedljive pobede nad Kairatom

  • 6
Zvezdan Terzić trening Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je pokazala da je najveća kada je najteže. Odigrali smo fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić posle ubedljive pobede protiv Kairata (5:0).

- Koliko sam ponosan na igrače i stručni satab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije utakmice, a najponosniji sam na decu koja su donela neverovatnu energiju i podršku našim igračima - izjavio je Terzić za klupski sajt.

Sigurno najveća pobeda je atmosfera na "Marakani" i više od 20.000 dece koja su sa svih strana od Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i naravno Srbije došla da bodre Zvezdu i na to smo neizmerno ponosni, naveo je Terzić.

Video: Izlazak igrača Zvezde na teren: A na tribinama samo deca i to na hiljade njih



- Hvala svoj deci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba. Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na utakmici, deca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbedno i srećni došli kućama.

- Ono što želim da naglasim jeste da će Crvena zvezda nastaviti sa ovom praksom stvaranja malih zvezdaša na samom stadionu koji gledaju uspehe i pobede, kao i da ćemo ubuduće organizovati dolaske deci da u velikom broju prisustvuju svakom našem meču, bio on evropski ili prvenstveni i tako dodatno doprinesu ovoj istorijskoj eri kluba. To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vetrom u leđa verujem da imamo neslućene mogućnosti - poručio je Terzić.

Video: Katai o svojoj magiji: Imao sam takav osećaj i pre utakmice! Voleo bih da češće bude ovoliko dece

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dt

    29. jul 2021 | 19:46

    Covjek pravi rezultate.To mu niko ne moze osporiti

  • Bane

    29. jul 2021 | 20:30

    Nije se nijednom javio posle poraza od Kairata! Samo kad pobedi onda je pun sebe

  • Pooo

    29. jul 2021 | 23:06

    Koju, ko od zvezdine e dece je u prvoh 15 ofraca? Niko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA