≫ 

Mesi povređen igrao za reprezentaciju, Argentina protiv Brazila overava plasman na SP

Gaučosi dobili Urugvaj u gostima i već u narednom kolu bi mogli da završe posao i odu u Katar

  • 2
Fudbalska reprezentacija Argentine Foto: AP/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Argentine nalazi se na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru, jer su u gostima savladali Urugvaj rezultatom 1:0 i suvereno drže tu drugu poziciju!

Strelac jedinoig gola na meču bio je Anhel Di Marija u 7. minutu, uz napomenu da je Lionel Mesi (povređen doputovao na utakmice) sedeo na klupi do 76. minuta. Asistent kod jedinog gola bio je Paulo Dibala.

Argentinci su na ovaj način, računajući letošnji Kopa Amerika, produžili svoj niz bez poraza na 26 mečeva, dok je Urugvaj ostao u grupi selekcija koje se grčevito bore za Mundijal. Podsetimo, prve četiri reprezentacije idu direktno, a peta će morati u baraž.

Urusi su trenutno šesti sa 16 bodova, koliko imaju i Čile i Kolumbija na 4. i 5. poziciji, a svoju najbolju priliku protiv Argentine imali su preko Luisa Suareza koji je u prvom poluvremenu pogodio stativu. Vesino i Alvarez su takođe bili blizu, ali je čuvar mreže Gaučosa Emilijano Martinez bio na visini zadatka.

Argentina sada ima 28 bodova na toj drugoj poziciji i matematički joj fale još četiri boda. Mada, ukoliko za četiri dana savladaju Brazil na domaćem terenu skoro sigurno će i zvanično rezervisati kartu za Katar.

U nastavku možete pogledati gol i najzanimljivije detalje sa meča Urugvaj - Argentina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi GOAT

    13. novembar 2021 | 07:51

    7 ZLATNA

  • vk

    13. novembar 2021 | 13:03

    Argentina je dobro bas sam i gledao juce kompletan tim odbrana je jaka sredina napad i golman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA