Sećate li se Zvezdinog Brazilca? Pre 6 godina uzeo titulu, sada zbog korone nema klub

Verujemo da je veliki broj navijača srpskog šampiona i zaboravio da je Matoš igrao na Marakani

  • 2
Bruno Matoš Foto: MN Press/ brunomatosbahia10

Veliki broj brazilskih fudbalera prodefilovao je kroz Crvenu zvezdu u poslednjih 20 godina i malo ko je ostavio neki utisak vredan divljenja, a jedan od njih je i krilni napadač Bruno Matoš!

Navijači Zvezde su ga verovatno i zaboravili, s obzirom na to da je odigrao samo pet mečeva. Bilo je to u sezoni 2015/16 u kojoj je Matoš postigao i jedan gol protiv Metalca, da bi se na zimu ponovo vratio na pozajmicu u Novi Pazar odakle je tokom leta i stigao na Marakanu.

Matoš je po odlasku iz Zvezde igrao u Iranu, Bahreinu, Maleziji i Indoneziji, da bi 2021. godine završio u redovima šampiona Vijetnama - Vietelu!

Međutim, odigrao je samo sedam meča za ovaj klub. Pet u šampionatu i dva u tamošnjoj Ligi šampiona i imao je taj peh da sezona 2021/22 nije ni počela u tamošnjem fudbalu zbog pojave delta soja korona virusa. To je bio razlog za sporazumni raskid ugovora između Matoša i pomenutog Vietela.

Zanimljivo, prisetio se Matoš Crvene zvezde u januaru ove godine, jer je na svom Instagram profilu podelio snimak iz vremena kada je nosio crveno-beli dres. Od potpisa ugovora, preko partija koje je pružao, do proslave titule.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Bruno Matos Familia (@brunomatosbahia10)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    14. decembar 2021 | 18:11

    portugalski jezik u portugaliji i portugalski jezik u brazilu se razlikuju.mnoge reci se ne izgovaraju na isti nacin.matos = matos nije matosh

  • Torcida

    14. decembar 2021 | 21:42

    Dve godine igrao za Novi Pazar i pruzao izvanredne partije !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA