≫ 

Saznajemo! Jovanović na korak od Izraela, Krstajić dovodi napadača Čuke za više od 1.000.000 evra

Kakav posao "Brđana"!

  • 6
đorđe jovanović Foto: MN Press

Jedan od najboljih napadača u dosadašnjem toku Superlige, centarfor Čukaričkog, Đorđe Jovanović bi u narednih 24 sata trebalo da postane novi fudbaler ekipe Makabija iz Tel Aviva koju s klupe predvodi Mladen Krstajić. Kako Telegraf saznaje, pregovori su u završnog fazi, dok bi na ime obeštećenja "Brđanima" pripalo više od 1.000.000 evra.

Neverovatan posao, ukoliko se uzme u obzir i činjenica da je Jovanović stigao u Čukarički besplatno.

Jovanović je ove sezone stvario bio odličan u Superligi, odigrao je 15 utakmcia i postigao je nestvarnih 11 pogodaka, čime je zaslužio treće mesto na listi najboljih strelaca, gde su ispred njega samo Rikardo Gomeš i Aleksandar Katai.

Upravo zbog takve statistike, nekoliko klubova se ove zime raspitivalo za usluge ovog 22-godišnjeg napadača, pominjao se francuski Olimpik iz Marselja, međutim, ništa se konkretno nije desilo. Prelazni rok se završio u većini Evrope, dok isti u Izraelu traje do 3. Februara. Makabi je to iskoristio, poslao je ozbiljnu ponudu, te je stupio u poslednju fazu pregovora sa ovim igračem.

Ekipa Mladena Krstajića će na ovaj način dobiti sjajnog napadača, koji je mnogo obećavao, ali je tek sada krenuo da ispunjava svoj potencijal.

Video: Jovanović nastavlja teror u Superligi, protiv Radničkog postigao 11. gol u sezoni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brajan

    1. februar 2022 | 21:48

    Kako odlican posao kad matijasevic pre neki dan kaze da su odbili ponudu od 1,5 miliona i da nece prodavati ispod 2,5 miliona

  • Heores

    1. februar 2022 | 21:50

    Realna prica, mali je dobar, malo kombina I tako to... Al kad ste pisali 5m od Marseja,strasno.

  • Box

    1. februar 2022 | 22:19

    Pa juce je kosta 2.5 miliona i bilo je malo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA