Za upad navijača na teren i napad na sudiju samo meč kazne: Radnički bez publike s Metalcem, plaćaju i penale

Čini se kao da je FSS odredio veoma slabu kaznu za ekipu Radničkog

  • 1
FK Radnički Kragujevac, FK Proleter Novi Sad, huligan Printskrin: Twitter / asarealasa

Utakmicu između Radničkog iz Kragujevca i Proletera obeležilo je nekoliko spornih situacija, od čega je najkontroverznija ona gde jedan navijač uleće na teren i napada sudiju, kao i stručni štab Proletera. Ta situacija nije ni disciplinskoj komisiji, koja je kaznila Kragujevčane sa jednim mečom bez publike, ali i sa 360.000 dinara kazne.

Radnički je odneo pobedu protiv Proletera, ali je meč obeležilo i nekoliko koškanja na samom terenu, kao i guranje samih igrača tokom 90 minuta. Međutim, kap koja je prelila čašu jeste ona kada je jedan navijač uleteo na teren, što su i Kragujevčani napisali u svom saopštenju.

- Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je zbog incidenta na utakmici sa novosadskim Proleterom odlučila da sankcioniše naš klub novčanom kaznom u iznosu od 360 000 dinara i jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama. Iz tog razloga će se predstojeća utakmica sa ekipom Metalca iz Gornjeg Milanovca, koja je zakazana za petak, 20. maj, od 17.30 časova na stadionu "Čika Dača", odigrati bez prisustva publike - napisali su iz ekipe Radničkog.

Ovo znači da će poslednje kolo prvenstva između Radničkog i Metalca na "Čika Dači" biti odigrano bez prisustva publike.

Video: U Kragujevcu se vodi pravi rat: Radničkom dosuđen drugi penal, igrači ponovo krenuli sa tučom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA