Kad je teško, tu je Joveljić: Postigao gol za izjednačenje i zaviorio srpsku trobojku u sred Los Anđelesa!

Napadaču je ovo četvrti gol u trećoj vezanoj utakmici

  • 2
Dejan Joveljic Printskrin: ESPN

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija remizirali su sa Portland Timbersima 1:1 u meču 16. kola MLS lige. Heroj ekipe iz Los Anđelesa bio je Dejan Joveljić, koji je svojim golom u 87. minutu doneo bod, a potom je i raširio srpsku zastavu ispred tribine.

Joveljić nije bio starter na ovoj utakmici, ali je morao da zameni Viktora Vaskeza već u 32. minutu, što se kasnije ispostavilo kao odličan potez, iako je nedugo po njegovom ulasku Čara doneo prednost Portlandu, igrao se 38. minut.

Baš je Portland i bio bolji rival tokom prvih 45 minuta, ali su se uloge obrnule u drugom delu utakmice. Galaksi je krenuo da napada i steže obruč oko gola Timbersa, što će se na posletku pokazati i kao isplativa strategija.

Igrao se 88. minut utakmice, Arauho je dobio loptu na desnom beku, odlično je centrirao, dok je Joveljić utekao svom čuvaru i sa pet metara je glavom loptu poslao u gol. Odmah je skinuo dres i krenuo da slavi kod tribine, kada mu je u jednom trenutku doletela srpska zastavu, koju je on ponosno uhvatio i visoko podigao.

Podsetimo, u prethodnom kolu, Joveljić je praktično sam dobio ekipu Nešvila, kojoj je postigao dva gola i podelio isto toliko asistencija.

Video: Piksi poveo Orlove u Japan: Joveljić i Sava Aranđel presrećni što uče od legende fudbala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA