Ekspresan odgovor Lazetića za Lalatovića: "On priča teorije zavere, nisam hteo da učestvujem u rijalitiju"

Burna konferencija za medije u Bačkoj Topoli

  • 4
Žarko Lazetić Foto: MN Press

Fudbaleri TSC-a savladali su Radnički iz Niša na svom stadionu u Bačkoj Topoli (2:0), ali smo se sa terena vrlo brzo prebacili pred mikrofone, gde su Nenad Lalatović i Žarko Lazetić imali vrlo upečatljive izjave posle ovog meča.

Nakon što je trener Radničkog iz Niša "pecnuo" kolegu sa klupe TSC-a da ga se sudije plaše, jer ima brata koji sedi u Fudbalskom savezu Srbije, vrlo brzo je stigao odgovor sa druge strane.

Ipak, Lazetić je za početak pohvalio igru svog tima u ovoj polusezoni, istakavši da je sve išlo po planu.

- Čestitam celom klubu i mislim da smo na dobrom putu da ispunimo cilj ove sezone, da izađemo u Evropu. Sada je bitno da se igrači dobro odmore, i da probamo da se pojačamo i unapredimo igru. Dobra je početna pozicija, imamo prednost ali ne smemo da se uspavamo. Da je sad kraj prvenstva bili bismo presrećni. Idemo na odmor zadovoljni ali spremni smo na to da će drugi deo sezone biti teži - rekao je Lazetić.

Potom je istakao da to što Lalatović priča uopšte nema utemeljenje u istini i da zbog toga nije želeo da prisustvuje zajedno sa njim na današnjoj konferenciji za medije, već su to činili odvojeno.

- Nisam hteo da prisustvujem zajedničkom izlaganju sa Lalatovićem jer znam kuda bi to vodilo. On bi počeo svoju priču, teorije zavere, ja samo želim da pričam o fudbalu, ne želim da budemo deo rijalitija - odgovorio je Lazetić.

Video: Lalatović šokirao: Sudija mi je rekao da ima naređenje odozgo da me isključi šta god uradim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    12. novembar 2022 | 22:00

    Ucestvovao si ti pre neki dan u rialitiju kad si igrao protiv onih tvojih i pustio ih da te pobede na ocigled svih..... Zato ti je bolje da cutis........

  • Max

    12. novembar 2022 | 22:21

    Gospodin covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA